Cum se fierbe porumbul

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2012 | 3240 vizualizari

 

Cum se fierbe porumbul. Cel mai bun porumb e cel in lapte,se probeaza un bob de porumb,iar daca iese o zeama alba asemanatoare a laptelui este perfect

 

INGREDIENTE

  • 3 stiuleti de porumb
  • apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se fierbe porumbul:

. Se curata fiecare stiulete de panuse si de matase. Se pastreaza cateva panuse pentru a pune intr-o oala pe fund, se aseaza porumbul rupt in doua, se acopera cu alte frunze de panuse si se umple cu apa cat sa acopere. Se pune si un capac si se lasa la foc mic, cca 1 ora. La sfarsit se adauga si sare. Se serveste cald cu sare

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se fierbe porumbul" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

gaby_gabytza 1

29.06.2012, 09:46

Delicios

Sim0na 1

29.06.2012, 09:50

Si mie-mi plac tot ce-i foarte cruzi.. Mi-am facut pofta anul asta.

Bya Ralu 1

29.06.2012, 13:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supă de roșii cu ciuperci uscate
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cum se fierbe porumbul