Sufle de branza

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2013 | 5135 vizualizari

 

De mult mi-am dorit astfel de forme iar acum daca le-am achizitionat,a trebuit sa le si incerc;si pentru ca aveam in casa oua de prepelita,le-am folosit

 

INGREDIENTE

  • 10 oua de prepelita+2albusuri
  • 1 cana cu lapte
  • 1 ceapa
  • 1 frunza de dafin
  • 200 g cascaval ras fin
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • boia
  • ierburi aromate
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufle de branza:

Se pune la fiert laptele cu ceapa taiata, frunza de dafin, iar cand incepe sa clocoteasca se da deoparte sa se raceasca; se face un sos bechamel din unt, faina si laptele strecurat; 5galbenusuri se amesteca bine cu 5 oua intregi, se adauga cascavalul ras, sosul bechamel, sare daca e nevoie, piper, putina boia, ierburile aromate, apoi se amesteca cu grija albusurile batute spuma; se pune compozitia in formele unse cu unt si se dau la cuptor la foc mic 20 min sau pana se rumenesc


Se servesc calde!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufle de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

adry88 1

11.01.2013, 11:02

place

mamaieelena 1

11.01.2013, 19:54

numai bunatati ai facut

Sim0na 1

12.01.2013, 12:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ciuperci