Omleta la cuptor cu cartofi

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2013 | 3091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 100 g cascaval Delaco Sofia
  • 3 cartofi medii
  • 2 linguri crema de branza cu smantana Delaco
  • 1 lingura smantana
  • unt pentru uns vasul
  • ulei
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu cartofi:

Cutaram si spalam cartofii, apoi ii taiem cubulete.


Punem o tigaie de ceramica la incins cu putin ulei in ea, si rumenim cartofii pe ambele parti.


La final presaram putina sare, apoi ii scoatem pe un servetel de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.


Intr-un bol punem ouale, crema de branza, smantana, cascavalul dar pe razatoarea cu ochiuri mici, sare si piper dupa gust si omogenizam.


Adaugam cartofii peste amestecul de oua, omogenizam usor apoi punem compozitia intr-un vas uns cu unt.


Dam vasul la cuptorul preincalzit la foc mediu, pana cand omleta se rumeneste usor.


Se serveste calda, cu smantana si/sau salata!


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Angelina_Elena 1

08.06.2013, 00:35

draga mea Ruxy

mena29 1

08.06.2013, 08:41

Angelina_Elena 1

09.06.2013, 17:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua ochiuri in cuib de cartofi copti