Tartine cu unt aromat, branza brie si nuca

de Oana in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2014 | 13514 vizualizari

 

Tartine pregatite dupa o reteta de Cristi Roman, un adevarat deliciu!

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii branza brie Milkana
  • 1/2 pachet unt
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • un praf turmeric
  • jumatate ardei gras rosu
  • o mana miez de nuca
  • o bagheta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu unt aromat, branza brie si nuca:

Untul moale, la temperatura camerei, se amesteca cu usturoiul dat pe razatoarea fina, cu patrunjelul tocat fin si cu praful de turmeric. Se ung feliile de bagheta cu un strat generos de unt si se pun in cuptor, la 150 de grade, pana ce untul s-a topit si a intrat in paine. Se scoate tava si se lasa putin la racit.


Se taie branza brie in felii si se pune peste feliile de bagheta. Se presara deasupra cate o lingurita de ardei gras rosu taiat cubulete fine si o lingurita de miez de nuca taiat grosier.


Se introduce din nou tava in cuptor si se mai lasa 5 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu unt aromat, branza brie si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 42 %
239.99 lei
139.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Anett 1

22.12.2017, 18:23

delicios!

-Licurici- 1

12.07.2018, 11:34

Xandrinne 1

21.12.2018, 23:09

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta, servita cu mamaliga
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficatei de pui cu dovlecei in sos de rosii

de Lau 9

ieri la 17:53

Budinca de broccoli, cu brânzeturi

de RODIMUR 5

ieri la 17:50

Sirop de trandafiri

de Lau 9

ieri la 17:25

Mere la borcan pentru iarna, fara zahar

de Adi 4

ieri la 11:01

Biscuiti frantuzesti din albusuri „Langues de chat”

pe 16.11 la 23:32

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu rosii la cuptor