Tartine cu unt aromat, branza brie si nuca

de Oana in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2014 | 5692 vizualizari

 

Tartine pregatite dupa o reteta de Cristi Roman, un adevarat deliciu!

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii branza brie Milkana
  • 1/2 pachet unt
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • un praf turmeric
  • jumatate ardei gras rosu
  • o mana miez de nuca
  • o bagheta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu unt aromat, branza brie si nuca:

Untul moale, la temperatura camerei, se amesteca cu usturoiul dat pe razatoarea fina, cu patrunjelul tocat fin si cu praful de turmeric. Se ung feliile de bagheta cu un strat generos de unt si se pun in cuptor, la 150 de grade, pana ce untul s-a topit si a intrat in paine. Se scoate tava si se lasa putin la racit.

Se taie branza brie in felii si se pune peste feliile de bagheta. Se presara deasupra cate o lingurita de ardei gras rosu taiat cubulete fine si o lingurita de miez de nuca taiat grosier.

Se introduce din nou tava in cuptor si se mai lasa 5 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu unt aromat, branza brie si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

08.07.2014, 12:12

O combinatie super . Sper sa nu le vada fiu-meu ca nu mai scap pana le prepar )Deja stiu cand o sa le servesc , la picnic unor musafiri care o sa le aprecieze

robert_badica 1

15.07.2014, 09:24

noiinbucatarie 1

26.12.2016, 20:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

7630 puncte

Rocsi

7550 puncte

anca_rm

7200 puncte

oanapl

6290 puncte

Valclaudia

6150 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro