Rulada de spanac cu oua

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2011 | 2172 vizualizari

 

O rulada foarte usor de facut dar cu un gust si aspect minunat...

 

INGREDIENTE

  • 5 -6oua fierte
  • 500 g spanac proaspat sau congelat
  • 5 oua crude
  • 300 g crema branza cu verdeata
  • 5-6 ardei capia copti
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de spanac cu oua:

Curatam spanacul, il spalam bine si il oparim in apa cu sare , daca este crud. Daca este congelat il lasam sa se dezghete intr-o strecuratoare, sa se scurga bine, apoi il maruntim bine, eventual in blender.

Separam albusurile de galbenusuri si batem spuma albusurile cu un praf de sare. Albusurile batute le mixam apoi cu galbenusurile adaugate pe rand cate unul.

In aceasta compozitie adaugam spanacul taiat marunt si asezonam.

Captusim o tava de 42x28 cm cu hartie de copt unsa cu putin unt si dam rulada sa se coaca la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade C pina se intareste compozitia.

Scoatem rulada din cuptor,o intoarcem cu fata inspre hartie si asa calda o ungem cu crema de branza pe toata suprafata.Peste branza asezam ardeii capia copti si curatati de seminte si de coaja.

Asezam ouale fierte curatate peste ardeii copti si rulam rulada cat mai strans.

O dam la cuptor pentru inca 5 minute, apoi o lasam sa se raceasca si deabia apoi o portionam.

Are un aspect foarte frumos, pusa pe platou, alaturi de alte aperitive.

Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de spanac cu oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

09.05.2011, 13:00

mihaelar63 1

14.05.2011, 03:55

Arata bestial
Am salvat reteta

adry88 1

03.06.2011, 15:11

ce bn arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga umpluta