Rulada de vita cu fistic la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de T I M E A in Vita, 22 Apr 2019 | 212 vizualizari

 

Rulada de vita cu fistic la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este o reteta ideala pentru o masa festiva cu familia sau prietenii. Cu ajutorul acestui aparat pot pregati orice tip de carne intr-un timp record iar pentru aceasta rulada am ales o carne proaspata de Vita Angus si am avut un rezultat delicios.
Mai multe detalii despre acest aparat aici: http://bit.ly/2CHmyji 

 

INGREDIENTE

  • 700 gr. carne de vita Angus
  • Pentru umplutura:
  • 1 ceapa mica
  • 4 lingurite pasta de gogosari
  • 2 lingurite alune macinate (sau nuca)
  • 1/4 lingurita sare de Himalaya
  • 1/2 lingurita piper verde
  • 2 linguri fistic tocat
  • 1/2 lingurita maghiran uscat
  • In plus:
  • 1 lingura ulei
  • 1 cepe
  • 4 buc. morcovi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de vita cu fistic la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:


  • Carnea o taiem de-a lungul in doua si pe rand fiecare bucata, o batem usor cu ciocanul de batut carne, punand folie alimentara peste carne.

  • Ceapa tocata marunt o amestecam cu pasta de rosii si cele 2 lingurite de alune macinate.

  • Sarea si piperul le zdrobim intr-un mojar, iar fisticul il tocam marunt.

  • Presaram pe fiecare bucata de carne din amestecul de sare si piper, ungem cu pasta de gogosari, presaram apoi putin maghiran uscat si la final fisticul tocat.

  • Legam ruladele pe rand cu sfoara de bucatarie si presaram peste ele putin din amestecul de sare si piper verde.

  • Conectam Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent, apoi apasam butonul BROWN/SOTE, selectam timpul 10 de minute si apasam START/Stop.

  • Adaugam in vas o lingura de ulei, lasam aparatul 1-2 minute sa se incalzeasca, apoi prajim bucatile de carne intorcandu-le pe toate partile.

  • Adaugam morcovii si ceapa taiate in jumatate.

  • Inchidem capacul, apasam functia MEAT/STEW si selectam timpul 45 de minute.

  • Verificam sa fie inchisa supapa pentru aburi si apasam butonul START/STOP.

  • La terminarea programului, cu ajutorul unei spatule eliberam supapa de aburi si lasam asa timp de 10-15 minute, apoi cu ajutorul unei manusi de bucatarie desfacem capacul cu grija.

  • Scoatem carnea din vas si o feliem dupa ce s-a racit putin.

  • Din ceapa si morcovul fiert facem un piure cu ajutorul unui mixer vertical si il servim alaturi de rulada.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de vita cu fistic la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

elucubratiiculinare 1

24.04.2019, 08:11

numai ingrediente pe placul meu

T I M E A 1

24.04.2019, 19:19

Ma bucur ca va place 😊

dantes 1

01.05.2019, 10:01

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita cu sos