Rulada de vita cu fistic la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de T I M E A in Vita, 22 Apr 2019 | 2583 vizualizari

 

Rulada de vita cu fistic la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este o reteta ideala pentru o masa festiva cu familia sau prietenii. Cu ajutorul acestui aparat pot pregati orice tip de carne intr-un timp record iar pentru aceasta rulada am ales o carne proaspata de Vita Angus si am avut un rezultat delicios.
Mai multe detalii despre acest aparat aici: http://bit.ly/2CHmyji 

 

INGREDIENTE

  • 700 gr. carne de vita Angus
  • Pentru umplutura:
  • 1 ceapa mica
  • 4 lingurite pasta de gogosari
  • 2 lingurite alune macinate (sau nuca)
  • 1/4 lingurita sare de Himalaya
  • 1/2 lingurita piper verde
  • 2 linguri fistic tocat
  • 1/2 lingurita maghiran uscat
  • In plus:
  • 1 lingura ulei
  • 1 cepe
  • 4 buc. morcovi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de vita cu fistic la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

  • Carnea o taiem de-a lungul in doua si pe rand fiecare bucata, o batem usor cu ciocanul de batut carne, punand folie alimentara peste carne.
  • Ceapa tocata marunt o amestecam cu pasta de rosii si cele 2 lingurite de alune macinate.
  • Sarea si piperul le zdrobim intr-un mojar, iar fisticul il tocam marunt.
  • Presaram pe fiecare bucata de carne din amestecul de sare si piper, ungem cu pasta de gogosari, presaram apoi putin maghiran uscat si la final fisticul tocat.
  • Legam ruladele pe rand cu sfoara de bucatarie si presaram peste ele putin din amestecul de sare si piper verde.
  • Conectam Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent, apoi apasam butonul BROWN/SOTE, selectam timpul 10 de minute si apasam START/Stop.
  • Adaugam in vas o lingura de ulei, lasam aparatul 1-2 minute sa se incalzeasca, apoi prajim bucatile de carne intorcandu-le pe toate partile.
  • Adaugam morcovii si ceapa taiate in jumatate.
  • Inchidem capacul, apasam functia MEAT/STEW si selectam timpul 45 de minute.
  • Verificam sa fie inchisa supapa pentru aburi si apasam butonul START/STOP.
  • La terminarea programului, cu ajutorul unei spatule eliberam supapa de aburi si lasam asa timp de 10-15 minute, apoi cu ajutorul unei manusi de bucatarie desfacem capacul cu grija.
  • Scoatem carnea din vas si o feliem dupa ce s-a racit putin.
  • Din ceapa si morcovul fiert facem un piure cu ajutorul unui mixer vertical si il servim alaturi de rulada.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de vita cu fistic la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Hamburgeri