Rulada de vitel cu sos de rosii si prune uscate

de Catalina L in Porc, 13 Mai 2015 | 2361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 buc. rulada de vitel (facute acasa cu carne de vitel si carne tocata sau cumparate de la măcelar)
  • 2 cepe esalote
  • 2 catei de usturoi
  • 600 g de sos de roșii (sos facut de casă in cazul meu sau roșii intregi in conserva sau 5 rosii proaspete)
  • 1 pahar de apa calda (sau de vin alb)
  • 12 prune uscate
  • ulei de măsline sau margarina
  • sare, piper, ierburi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de vitel cu sos de rosii si prune uscate:

Incălziti uleiul intr-o tigaie profunda pe foc.  

Puneți ruladele și lăsați-le sa se rumeneasca pe toate partile timp de 5 minute. 
Se pun condimentele (sare, piper, ierburile).      

Odată rumenite, se adauga ceapa si usturoiul.

Când ceapa și usturoiul sunt rumenite, se adauga sosul de rosii facut de casa-vezi reteta și paharul de apă.  

Se condimenteaza din nou (sare, piper, ierburi).  

Se acopera si se fierbe la foc mic timp de 20 minute. 

Se adauga apoi prunele uscate si se fierbe inca 10 minute.

Serviti  cu piure de cartofi (reteta aici ) sau cu orez (reteta aici) sau cu o salata de cartofi (reteta aici) ....dupa dorinta si preferinta ..........

Pofta Buna !!!!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de vitel cu sos de rosii si prune uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Catalina L 1

14.05.2015, 14:52

multumesc la toti si lui bucataras pentru "garantare' - f mandra sunt

dantes 1

14.05.2015, 16:08

Super!

Gicuta 1

15.05.2015, 08:19

vaaii, cum arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

Piept de pui marinat cu rozmarin, sub capac

pe 20.09 la 23:31

Crap prajit, marinat in lapte

pe 20.09 la 18:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Zacusca cu bureti
  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

Piept de pui marinat cu rozmarin, sub capac

pe 20.09 la 23:31

Crap prajit, marinat in lapte

pe 20.09 la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc umpluta