Rulada de vitel cu sos de rosii si prune uscate

de Catalina L in Porc, 13 Mai 2015 | 3160 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 buc. rulada de vitel (facute acasa cu carne de vitel si carne tocata sau cumparate de la măcelar)
  • 2 cepe esalote
  • 2 catei de usturoi
  • 600 g de sos de roșii (sos facut de casă in cazul meu sau roșii intregi in conserva sau 5 rosii proaspete)
  • 1 pahar de apa calda (sau de vin alb)
  • 12 prune uscate
  • ulei de măsline sau margarina
  • sare, piper, ierburi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de vitel cu sos de rosii si prune uscate:

Incălziti uleiul intr-o tigaie profunda pe foc.  

Puneți ruladele și lăsați-le sa se rumeneasca pe toate partile timp de 5 minute. 
Se pun condimentele (sare, piper, ierburile).      

Odată rumenite, se adauga ceapa si usturoiul.

Când ceapa și usturoiul sunt rumenite, se adauga sosul de rosii facut de casa-vezi reteta și paharul de apă.  

Se condimenteaza din nou (sare, piper, ierburi).  

Se acopera si se fierbe la foc mic timp de 20 minute. 

Se adauga apoi prunele uscate si se fierbe inca 10 minute.

Serviti  cu piure de cartofi (reteta aici ) sau cu orez (reteta aici) sau cu o salata de cartofi (reteta aici) ....dupa dorinta si preferinta ..........

Pofta Buna !!!!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de vitel cu sos de rosii si prune uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Catalina L 1

14.05.2015, 14:52

multumesc la toti si lui bucataras pentru "garantare' - f mandra sunt

dantes 1

14.05.2015, 16:08

Super!

Gicuta 1

15.05.2015, 08:19

vaaii, cum arata!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata cu carnati