Rulada de vitel cu sos de rosii si prune uscate

de Catalina L in Porc, 13 Mai 2015 | 760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 buc. rulada de vitel (facute acasa cu carne de vitel si carne tocata sau cumparate de la măcelar)
  • 2 cepe esalote
  • 2 catei de usturoi
  • 600 g de sos de roșii (sos facut de casă in cazul meu sau roșii intregi in conserva sau 5 rosii proaspete)
  • 1 pahar de apa calda (sau de vin alb)
  • 12 prune uscate
  • ulei de măsline sau margarina
  • sare, piper, ierburi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de vitel cu sos de rosii si prune uscate:

Incălziti uleiul intr-o tigaie profunda pe foc.


Puneți ruladele și lăsați-le sa se rumeneasca pe toate partile timp de 5 minute.

Se pun condimentele (sare, piper, ierburile).


Odată rumenite, se adauga ceapa si usturoiul.


Când ceapa și usturoiul sunt rumenite, se adauga sosul de rosii facut de casa-vezi reteta și paharul de apă.


Se condimenteaza din nou (sare, piper, ierburi).


Se acopera si se fierbe la foc mic timp de 20 minute.


Se adauga apoi prunele uscate si se fierbe inca 10 minute.


Serviti cu piure de cartofi (reteta aici ) sau cu orez (reteta aici) sau cu o salata de cartofi (reteta aici) ....dupa dorinta si preferinta ..........


Pofta Buna !!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de vitel cu sos de rosii si prune uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Catalina L 1

14.05.2015, 14:52

multumesc la toti si lui bucataras pentru "garantare' - f mandra sunt

dantes 1

14.05.2015, 16:08

Super!

Gicuta69 1

15.05.2015, 08:19

vaaii, cum arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Porcheta cu salvie si cascaval