Rulada din bezea cu budinca

de -Licurici- in Dulciuri, 11 Sep 2015 | 512 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 albusuri
  • o cana zahar
  • 50 g nuca de cocos
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • o cana de visine + cateva pentru decor
  • o cana zahar pudra
  • 1 plic praf de budinca
  • 500ml lapte
  • 3 linguri de zahar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din bezea cu budinca:


  • Am batut albusurile cu un praf de sare, am adaugat treptat zaharul si am batut pana am obtinut o spuma tare, apoi am adaugat nuca de cocos, amestecand incet cu o spatula.

  • Am intins bezeaua intr-o tava cu hartie de copt, am lasat-o in cutor 15 min, apoi am intredeschis usa cuptorului si am mai lasat-o o ora.

  • Intre timp, am pregatit bundinca, conform instructiunilor de pe plic.

  • Am mai taiat o foaie de copt, am presarat zahar pudra, am adaugat bezeaua coapta si am rulat. Am lasat-o sa se raceasca, apoi am derulat, am adaugat budinca si fructele si am rulat-o din nou.

  • Am lasat-o peste noapte la frigider si am servit-o a doua zi, presarand deasupra zahar pudra si fructe.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din bezea cu budinca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bunica 1

11.09.2015, 23:21

Cam bună!

mirela0911 1

12.09.2015, 12:50

Ce buna trebuie sa fie!

-Licurici- 1

12.09.2015, 22:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Strudel cu dovleac