Rulada din bezea cu budinca

de -Licurici- in Dulciuri, 11 Sep 2015 | 1980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 albusuri
  • o cana zahar
  • 50 g nuca de cocos
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • o cana de visine + cateva pentru decor
  • o cana zahar pudra
  • 1 plic praf de budinca
  • 500ml lapte
  • 3 linguri de zahar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din bezea cu budinca:

  • Am batut albusurile cu un praf de sare, am adaugat treptat zaharul si am batut pana am obtinut o spuma tare, apoi am adaugat nuca de cocos, amestecand incet cu o spatula.
  • Am intins bezeaua intr-o tava cu hartie de copt, am lasat-o in cutor 15 min, apoi am intredeschis usa cuptorului si am mai lasat-o o ora.
  • Intre timp, am pregatit bundinca, conform instructiunilor de pe plic.
  • Am mai taiat o foaie de copt, am presarat zahar pudra, am adaugat bezeaua coapta si am rulat. Am lasat-o sa se raceasca, apoi am derulat, am adaugat budinca si fructele si am rulat-o din nou.
  • Am lasat-o peste noapte la frigider si am servit-o a doua zi, presarand deasupra zahar pudra si fructe.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din bezea cu budinca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Bunica 1

11.09.2015, 23:21

Cam bună!

mirela0911 1

12.09.2015, 12:50

Ce buna trebuie sa fie!

-Licurici- 1

12.09.2015, 22:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura duo cu biscuiti si capsuni