Rulada din carne de porc

de adry88 in Porc, 16 Sep 2011 | 7434 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 snitele de porc
  • 2 carnati
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • oregano
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • 200 ml apa
  • 2 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne de porc:

Feliile de snitele se bat, se condimeteaza cu sare, piper, rozmarin si oregano


Se taie carnatii in 2, se ia o bucata se aseaza pe felia de carne si se ruleaza. Se prinde cu scobitori si se aseaza intr-o tava. Se repeta pana terminam carnea.


Se desface pasta de tomate cu apa, se adauga sare, piper dupa gust si se adauga in tava. Se curata usturoiul, se taie felii si se adauga in tava. Se adauga si putin ulei


Se da tava la cuptor cca 30 min pana se rumeste frumos

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MIUTA 1

16.09.2011, 15:15

Super buna

mamaieelena 1

21.09.2011, 13:23

bunaaa

gaby_duceag 1

07.12.2011, 15:20

muhaaaa, io nu vazusem asta
olio

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tochitura de porc