Rulada din carne de porc

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2016 | 543 vizualizari

 

Daca aveti o bucata mare de muschi de porc si vreti sa o pregatiti intr-un mod mai deosebit, puteti face o rulada.

 

INGREDIENTE

  • 650 g muschi de porc
  • 250 g carne de porc
  • 3 cepe
  • un morcov
  • o tija de apio
  • sare
  • putin piper negru macinat
  • o lingurita de boia de ardei dulce
  • un ou
  • putin cimbru uscat
  • 3 castraveti murati
  • ulei pentru uns tava
  • o ceasca cu apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne de porc:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.


Muschiul de porc se taie astfel incat sa devina cat mai amplu si se bate cu ciocanul.


Carnea se taie in bucatele si se da prin robot impreuna cu ceapa (curatata de foi, spalata si taiata in 4), morcovul (curatat de coaja, spalat si feliat) si tija de apio (spalata si taiata rondele). Dupa aceea, se pun toate intr-un castron si se amesteca cu putina sare, putin piper negru macinat, jumatate de lingurita de boia de ardei dulce, un ou si putin cimbru uscat.


Peste muschi se presara sare si jumatate de lingurita de boia de ardei dulce, apoi se intinde amestecul din castron si se insira castravetii murati, unul in spatele celuilalt, pe partea mai lunga a muschiului. Se ruleaza muschiul si se infig scobitori in el din loc in loc pentru a nu se desface (de asemenea, se poate lega cu ata sau sfoara). Rulada se pune intr-o tava unsa cu ulei, in care se adauga o cescuta cu apa, si se presara putin cimbru uscat peste ea. Se acopera cu o folie de aluminiu si se introduce tava la cuptor pana cand se patrunde carnea bine, dupa care se ia folia si se mai lasa la cuptor pana cand capata o crusta frumoasa. Dupa ce rulada este scoasa din cuptor, se scot si scobitorile cu atentie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

diaconta 1

29.12.2016, 20:30

precis a fost foarte gustoasa

Rocsi 1

29.12.2016, 20:33

Super faina si gustoasa!

Catalina L 1

29.12.2016, 20:54

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ruladă-aperitiv din cartofi cu sos de iaurt