Rulada din carne de porc afumata

de Constelatialeu in Porc, 23 Dec 2015 | 3911 vizualizari

 

Cand se transeaza porcul, dar nu ca la macelarie ci asa cum am pomenit eu de mic copil,dupa ce se ia osanza este o bucata de carnita foarte subtire, nu stiu cum se numeste, dar partea aia obisnuim sa o afumam si sa o pregatim in diverse forme. Azi am ales o rulada fiarta-n zeama de varza.

 

INGREDIENTE

  • cca 560 g carne de porc afumata ( partea de la burta sau fiecare de care are)
  • 200 g carne d eporc tocata
  • 1 ou
  • piper
  • 3 cepe verzi doar partea alba
  • boia iute
  • foi de dafin
  • boabe de piper
  • 1 si 1/2 l zeama de varza
  • 1 l apa
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne de porc afumata:

Mai intai amestecam carnea tocata, cu ceapa taiata marunt,adaugam piper si ou si omogenizam. Apoi luam bucata de carne afumata si o crestam pe unde este mai inalta, s afie cat mai plata posibil. Apoi intindem carnea tocata pe toata suprafata si rulam cat putem de strans, in asa fel incat sa nu iasa carnea tocata afara si tavalim prin boia iute. Apoi bucata rulata o impachetam in hartie de copt si legam bine cu sfoara, apoi o infasuram in folie alimentara si inodam bine capetele, intepam din loc in loc cu o frigaruie. Intr-o cratita mai inalta turnam zeama de varza si apa, punem boabe de piper si foi de dafin si bagam bucata de rulada, punem cratita pe foc sa fiarba, am fiert-o aproape 2 ore la foc domol. Dupa ce a fiert, scoatem din zeama desfacem rulada, o lasam putin sa se zvante si o mai tavalim un pic prin boia iute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de porc afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Corinuta 1

24.12.2015, 20:26

ioi tu Cleme, cum arata!

simona72 1

25.12.2015, 13:26

Ce faina ti-a iesit! Am pus reteta la pastrare sa o probez.

mihaelar63 1

15.12.2016, 20:53

Super reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Coaste Tex-Mex