Rulada din carne de pui

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 9 Oct 2010 | 9706 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 gr carne tocata de pui
  • 4 oua
  • 70 gr cascaval
  • legume
  • sunca
  • condimente
  • usturoi
  • verdeata
  • seminte de susan

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne de pui:

Cantitatile sunt doar orientative.

Doua oua se fierb.La fel si legumele,eu am folosit legume congelate.

Carnea se  condimenteaza foarte bine,se adauga putin cascaval razuit si doua oua batute (din care se pastreaza putin pentru uns rulada) si multa verdeata.

Se unge o folie de aluminiu cu putin ulei si se intinde carnea pe ea.Folia ne va ajuta sa rulam carnea.

peste carne se pun ouale fierte taiate felii,legumele,felii de sunca si cascaval razuit.

Se ruleaza cu ajutorul foliei ,apoi se transfera intr-o tava cu hartie de copt.Se unge deasupra cu ou si se presara cu susan.

Se da la cuptor pentru aprox.50 de minute,se verifica cu furculita cand este coapta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta umpluta aperitiv