Rulada din carne tocata

de rena in Mancaruri cu carne, 10 Apr 2014 | 3994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.carne tocata
  • o ceapa
  • patrunjel
  • un ou crud si 4-5 fierte
  • 3-4 felii de salam afumat
  • 3-4 felii de branza mozzarella
  • sare,piper,oregano
  • 2-3 felii de paine sau o ceasca de pesmet
  • ulei
  • hartie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata:

Facem aluatul de carne: Punem intr-un vas adinc carnea, dam pe razatoare ceapa, tocam patrunjelul marunt, sare, piper si oregano dupa gust. Inmuiem feliile de paine sau punem pesmet, ulei si oul crud si framantam bine aluatul.


Intindem foaia de copt,punem aluatul de carne si il intindem cu mana putin umeda sa facem o foaie nici subtire dar nici groasa.


Pe mijloc asezam feliile de salam afumat apoi branza si ouale la rand.


Rulam cu ajutorul hartiei,il lasam in hartie si inchidem capetele bine.


Bagam la cuptor incalzit si lasam 15-20 de minute, apoi scoatem hartia si il lasam in continuare sa se coaca bine pe ambele parti.


Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Eu l-am facut cu cartofi,merge si cu orez sau piure de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

10.04.2014, 20:17

Arata de nota 20

rena 1

10.04.2014, 21:39

multumesc mult

laura_n 1

11.04.2014, 17:08

arata grozav!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata