Rulada din carne tocata

de rena in Mancaruri cu carne, 10 Apr 2014 | 3088 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.carne tocata
  • o ceapa
  • patrunjel
  • un ou crud si 4-5 fierte
  • 3-4 felii de salam afumat
  • 3-4 felii de branza mozzarella
  • sare,piper,oregano
  • 2-3 felii de paine sau o ceasca de pesmet
  • ulei
  • hartie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata:

Facem aluatul de carne: Punem intr-un vas adinc carnea, dam pe razatoare ceapa, tocam patrunjelul marunt, sare, piper si oregano dupa gust. Inmuiem feliile de paine sau punem pesmet, ulei si oul crud si framantam bine aluatul.


Intindem foaia de copt,punem aluatul de carne si il intindem cu mana putin umeda sa facem o foaie nici subtire dar nici groasa.


Pe mijloc asezam feliile de salam afumat apoi branza si ouale la rand.


Rulam cu ajutorul hartiei,il lasam in hartie si inchidem capetele bine.


Bagam la cuptor incalzit si lasam 15-20 de minute, apoi scoatem hartia si il lasam in continuare sa se coaca bine pe ambele parti.


Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Eu l-am facut cu cartofi,merge si cu orez sau piure de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

10.04.2014, 20:17

Arata de nota 20

rena 1

10.04.2014, 21:39

multumesc mult

laura_n 1

11.04.2014, 17:08

arata grozav!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne la cuptor