Rulada din carne tocata cu emmentaler si muschi de porc

de Valclaudia in Porc, 16 Apr 2017 | 1079 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de porc
  • 200 gr. muschi de porc feliat
  • 100 gr. emmentaler
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3 ardei kapia rosii
  • 50 gr. pesmet
  • 1 albus de ou
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita boia dulce
  • 50 gr. parmezan ras
  • 1 lingura seminte de susan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata cu emmentaler si muschi de porc:

Ceapa o spalam si o tocam. Ardeii se spala si se taie bucatele.


Cuptorul se preincalzeste la 180 grade C.


Carnea tocata se amesteca cu albusul de ou, sare si piper dupa gust. Parte alba de la ceapa se adauga peste carne, partea verde o pastram pentru stratul de legume.


Punem o lingurita boia dulce pete carne, omogenizam bine, apoi intindem compozitia cu mana pe hartie de copt, aplatizam in strat uniform.


Presaram pesmetul pe intreaga suprafata, asezam feliile de emmentaler, apoi punem ceapa verde si ardeiul in strat uniform, intercaland culorile.


Asezam deasupra feliile de muschi de porc, presaram parmezan ras.


Ajutandu-ne de hartia de copt, rulam carnea strans si o asezam apoi in tava de cozonac, pastrand partea de hartie necesara, restul se inlatura.


Deasupra, presaram parmezan ras si seminte de susan, apoi dam rulada la cuptor, pentru 1 ora.


Scurgem grasimea din tava, lasam la racit si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata cu emmentaler si muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

miki_a 1

17.04.2017, 08:23

Deliciu!

Rahela Velicu 1

17.04.2017, 10:24

kytz 1

17.04.2017, 11:30

Ce bine arată!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rosii umplute cu friptura

de Lau 9

ieri la 20:57

Tort cu lemon curd

de Lau 9

ieri la 20:36

Chec din galbenusuri

de Lau 9

ieri la 20:11

Lemon curd

de Lau 9

ieri la 19:56

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc si carnaciori la gratar