Rulada din carne tocata cu emmentaler si muschi de porc

de Valclaudia in Porc, 16 Apr 2017 | 594 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de porc
  • 200 gr. muschi de porc feliat
  • 100 gr. emmentaler
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3 ardei kapia rosii
  • 50 gr. pesmet
  • 1 albus de ou
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita boia dulce
  • 50 gr. parmezan ras
  • 1 lingura seminte de susan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata cu emmentaler si muschi de porc:

Ceapa o spalam si o tocam. Ardeii se spala si se taie bucatele.


Cuptorul se preincalzeste la 180 grade C.


Carnea tocata se amesteca cu albusul de ou, sare si piper dupa gust. Parte alba de la ceapa se adauga peste carne, partea verde o pastram pentru stratul de legume.


Punem o lingurita boia dulce pete carne, omogenizam bine, apoi intindem compozitia cu mana pe hartie de copt, aplatizam in strat uniform.


Presaram pesmetul pe intreaga suprafata, asezam feliile de emmentaler, apoi punem ceapa verde si ardeiul in strat uniform, intercaland culorile.


Asezam deasupra feliile de muschi de porc, presaram parmezan ras.


Ajutandu-ne de hartia de copt, rulam carnea strans si o asezam apoi in tava de cozonac, pastrand partea de hartie necesara, restul se inlatura.


Deasupra, presaram parmezan ras si seminte de susan, apoi dam rulada la cuptor, pentru 1 ora.


Scurgem grasimea din tava, lasam la racit si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata cu emmentaler si muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

miki_a 1

17.04.2017, 08:23

Deliciu!

noiinbucatarie 1

17.04.2017, 10:24

kytz 1

17.04.2017, 11:30

Ce bine arată!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit