Varza acra cu spata de porc

de Rocsi in Porc, 17 Feb 2011 | 3557 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • 700 gr spata de porc dezosata si degresata
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2-3 linguri suc de rosii
  • 3-4 linguri ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza acra cu spata de porc:

Intai de toate varza o taiem in doua si o punem la desarat,intr-o oala cu apa rece ,cu o seara inainte de a o prepara.


daca va place sa fie foarte acra,atunci doar o spalati in cateva ape si atat.


dupa ce a stat la desarat,o mai treceti printr-un jet de apa rece apoi o tocati.


carnea o taiem bucati si o spalam.


luam o oala si punem uleiul la incins.


punem carnea si o rumenim bine pe ambele parti,pentru a iesi sangele din ea.


apoi adaugam 2-3 cani apa,putina sare si piper si o acoperim cu un capac.


o lasam sa fiarba cam pe jumatate.


ceapa o curatam si o tocam marunt.


morcovul il curatam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.


dupa ce carnea a fiert pe jumatate,punem varza,ceapa si morcovul.


lasam totul la foc potrivit.


cand carnea si varza sunt bine facute ,adaugam pasta de tomate si sucul de rosii.


mai dam cateva clocote si inchidem aragazul.


sa aveti pofta!!!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra cu spata de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Cris2711 1

18.02.2011, 17:23

Rocsi ce imi placeeeee

Rocsi 1

18.02.2011, 18:58

cris

adry88 1

21.05.2011, 15:17

ce pofta mi-ai facut

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Spata de porc la cuptor