Taitei orientali cu carne de porc

de Satisfyyourcravings in Porc, 28 Mar 2016 | 576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 mana piper Szechuan
  • 350 grame filet de porc, fara prea multa grasime, feliat
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 1 lingura ghimbir proaspat ras
  • 1 chili proaspat, fara seminte si tocat
  • 125 grame ciuperci urechi de lemn uscate
  • 1 ardei gras galben, taiat fasii
  • 2 morcovi, taiati julienne
  • 1 catel de usturoi feliat
  • cateva fire ceapa verde, tocate rondele
  • 150 grame taitei gatiti
  • 1 lingura sos de peste
  • 40 ml supa de pui
  • sos de soia dulce (ketjap manis)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei orientali cu carne de porc:

Se acopera carnea cu piperul Szechuan.


Se hidrateaza ciupercile in apa fierbinte cateva minute, se scurg si se toaca.


Se incalzeste un wok la foc mare. Se adauga uleiul de susan si cel de floarea soarelui, apoi ghimbirul, chiliul si ciupercile si se gatesc pana devin aurii.


Se adauga ardeiul, ceapa, usturoiul si mocovii si se prajesc cateva minute, pana se inmoaie. Se adauga taiteii, sosul de peste si supa de pui si se lasa pana cand taiteii s-au incalzit, 2-3 minute. Se adauga sos de soia dulce dupa gust.


Se scot taiteii si se pastreaza la cald.


Se incalzeste putin ulei de floarea soareului, in wok si se prajeste carnea de porc 2-3 minute.


Se serveste imediat cu taitei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei orientali cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Gherca Daniela 1

28.03.2016, 22:41

mena29 1

29.03.2016, 18:08

marcela1979 1

14.04.2016, 10:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cuptor cu vin si busuioc