Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O mancare rapida si ideala pentru un pranz de duminica.
Spalam si curatam legumele.
Ungem o tava cu putin ulei de masline apoi asezam cartofii taiati in doua, morcovii taiati rondele, ceapa taiata in 3 si gogosarii felii. Saram si piperem si stropim totul cu ulei de masline.
Carnea o spalam si o condimentem cu sare, piper si ierburile aromate tocate marunt.
Asezam carnea peste legume acoperim cu folie de Al. si dam la cuptor la 190 grade timp de aprox 1 ora.
Dupa 30 min indepartam folia de Al si lasam sa se rumeneasca carnea intorcand de pe o parte pe alta dupa 15 min.
Sosul il preparam amestecand toate ingredientele: mustarul, sosul de chili, sarea si praful de usturoi.
Servim cald cu sos.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult