Piept de porc cu os pe pat de legume servit cu sos chili

de T I M E A in Porc, 23 Sep 2012 | 1900 vizualizari

 

O mancare rapida si ideala pentru un pranz de duminica.

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati piept de porc cu os
  • 4 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 gogosar rosu
  • 5-6 cartofi
  • sare
  • piper
  • roinita
  • oregano
  • ulei de masline
  • Pentru sos:
  • 1 lingurita mustar,
  • 2 lingurite sos chili,
  • praf de usturoi si un pic de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu os pe pat de legume servit cu sos chili:

Spalam si curatam legumele.


Ungem o tava cu putin ulei de masline apoi asezam cartofii taiati in doua, morcovii taiati rondele, ceapa taiata in 3 si gogosarii felii. Saram si piperem si stropim totul cu ulei de masline.


Carnea o spalam si o condimentem cu sare, piper si ierburile aromate tocate marunt.


Asezam carnea peste legume acoperim cu folie de Al. si dam la cuptor la 190 grade timp de aprox 1 ora.


Dupa 30 min indepartam folia de Al si lasam sa se rumeneasca carnea intorcand de pe o parte pe alta dupa 15 min.


Sosul il preparam amestecand toate ingredientele: mustarul, sosul de chili, sarea si praful de usturoi.


Servim cald cu sos.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu os pe pat de legume servit cu sos chili" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

_Alina_ 1

24.09.2012, 08:07

Arata fantastic!

T I M E A 1

24.09.2012, 10:33

Multumesc Rhapsody

elucubratiiculinare 1

28.09.2012, 15:58

cred ca e foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de porc la Crock-Pot