Piept de porc cu os pe pat de legume servit cu sos chili

de T I M E A in Porc, 23 Sep 2012 | 3375 vizualizari

 

O mancare rapida si ideala pentru un pranz de duminica.

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati piept de porc cu os
  • 4 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 gogosar rosu
  • 5-6 cartofi
  • sare
  • piper
  • roinita
  • oregano
  • ulei de masline
  • Pentru sos:
  • 1 lingurita mustar,
  • 2 lingurite sos chili,
  • praf de usturoi si un pic de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu os pe pat de legume servit cu sos chili:

Spalam si curatam legumele.

Ungem o tava cu putin ulei de masline apoi asezam cartofii taiati in doua, morcovii taiati rondele, ceapa taiata in 3 si gogosarii felii. Saram si piperem si stropim totul cu ulei de masline.

Carnea o spalam si o condimentem cu sare, piper si ierburile aromate tocate marunt.

Asezam carnea peste legume acoperim cu folie de Al. si dam la cuptor la 190 grade timp de aprox 1 ora.

Dupa 30 min indepartam folia de Al si lasam sa se rumeneasca carnea intorcand de pe o parte pe alta dupa 15 min.

Sosul il preparam amestecand toate ingredientele: mustarul, sosul de chili, sarea si praful de usturoi.

Servim cald cu sos. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu os pe pat de legume servit cu sos chili" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

_Alina_ 1

24.09.2012, 08:07

Arata fantastic!

T I M E A 1

24.09.2012, 10:33

Multumesc Rhapsody

elucubratiiculinare 1

28.09.2012, 15:58

cred ca e foarte bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu orez si ciuperci