Spata de porc cu afumatura,imbracate in foi de varza

de Constelatialeu in Porc, 17 Feb 2015 | 1203 vizualizari

 

Am vazut la Misulica aceasta reteta si imi tot umbla prin cap....

 

INGREDIENTE

  • cca 600 g spata porc
  • bucatele de afumatura ( am avut osul de la spata afumat)
  • 2-3 catei de usturoi
  • 5-6 foi de varza acra
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spata de porc cu afumatura,imbracate in foi de varza:

Am taiat o bucata de hartie de copt,am asezat frunzele de varza,apoi am pus bucata de spata,pe care am incercat sa o tai cat mai plata,am taiat usturoil si l-am presarat peste spata,apoi bucatele de afumatura ( dupa ce le-am curatat de pe os),am rulat cat am putut de bine ,am turnat un pic de ulei de masline si apoi am acoperit cu frunzele de varza,si am rulat hartia de copt.Am asezat rulada intr-un vas si am turnat 1/2 de pahar de apa.Am bagat vasul la cuptorul preincalzit cca 1 ora si 1/2 ,dupa care scoatem vasul din cuptor,dam hartia de copt si frunzele de varza la o parte si mai dam la cuptor cca 1/2 ora sa se rumeneasca. Am servit cu cartof natur .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spata de porc cu afumatura,imbracate in foi de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mirela0911 1

18.02.2015, 14:23

Panacris 1

18.02.2015, 17:15

Rocsi 1

18.02.2015, 21:28

Numai cu carneturi te tratezi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spată de porc la cuptor