Spata de porc cu afumatura,imbracate in foi de varza

de Constelatialeu in Porc, 17 Feb 2015 | 1534 vizualizari

 

Am vazut la Misulica aceasta reteta si imi tot umbla prin cap....

 

INGREDIENTE

  • cca 600 g spata porc
  • bucatele de afumatura ( am avut osul de la spata afumat)
  • 2-3 catei de usturoi
  • 5-6 foi de varza acra
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spata de porc cu afumatura,imbracate in foi de varza:

Am taiat o bucata de hartie de copt,am asezat frunzele de varza,apoi am pus bucata de spata,pe care am incercat sa o tai cat mai plata,am taiat usturoil si l-am presarat peste spata,apoi bucatele de afumatura ( dupa ce le-am curatat de pe os),am rulat cat am putut de bine ,am turnat un pic de ulei de masline si apoi am acoperit cu frunzele de varza,si am rulat hartia de copt.Am asezat rulada intr-un vas si am turnat 1/2 de pahar de apa.Am bagat vasul la cuptorul preincalzit cca 1 ora si 1/2 ,dupa care scoatem vasul din cuptor,dam hartia de copt si frunzele de varza la o parte si mai dam la cuptor cca 1/2 ora sa se rumeneasca. Am servit cu cartof natur .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spata de porc cu afumatura,imbracate in foi de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mirela0911 1

18.02.2015, 14:23

Panacris 1

18.02.2015, 17:15

Rocsi 1

18.02.2015, 21:28

Numai cu carneturi te tratezi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spată de porc la cuptor