Rulada din carne tocata cu porumb si cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2014 | 2140 vizualizari

 

un aperitiv gustos si consistent

 

INGREDIENTE

  • cca 650 gr. carne tocata de porc
  • 4 felii de paine neagra inmuiate in apa
  • 2 cartofi fierti in coaja si dati pe razatoare
  • 1 ou de casa
  • 1 ceapa tocata
  • sare si piper dupa gust
  • 150 gr. cascaval ras
  • 1 conserva boabe de porumb
  • cca. 3 linguri pesmet
  • 1/2 lingurita usturoi granulat
  • 1 lingura seminte de susan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata cu porumb si cascaval:

Carnea tocata se amesteca cu oul, ceapa tocata, painea inmuiata in apa si scursa bine, sare si piper dupagust.


Preincalzim cuptorul la 175 grade.


Pe masa de lucru/ folia de silicon presaram pesmetul,usturoiul granulat si semintele de susan.


Intindem amestecul de carne cu palmele peste pesmet, pana obtinem o "foaie" de grosimea unui deget.


Asezam boabele de porumb scurse, apoi presaram cascaval ras.


Rulam strans "foaia" din amestecul de carne cu restul mirodeniilor,asezam apoi rulada obtinuta in tava de cozonac unsa cu putin ulei si dam la cuptor pentru 1 ora la 175 grade, pana se rumeneste rulada frumos si capata o suprafata crocanta.


Lasam la racit si servim ca aperitiv.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata cu porumb si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

21.09.2014, 10:39

imi place!!!

MOKUSKA 1

21.09.2014, 11:26

ouauuuu!!!

Panacris 1

18.09.2015, 07:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

Salata Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 11:15

Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor

de Rocsi 9

pe 21.06 la 21:28

Desert bomboane Raffaello, cu arahide

de RODIMUR 5

pe 21.06 la 21:03

RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne cu ardei copti si oua