Rulada din carne tocata umpluta cu legume

de Toamna07 in Porc, 20 Apr 2015 | 4432 vizualizari

 

O rulada de carne tocata cu legume, plina de arome, satioasa,spornica si aratoasa ! Pentru o masa deosebita,incercati aceasta reteta !

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne tocata porc-vita
  • 2 oua mari
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • sare,piper sau fulgi de chilli cimbru
  • Umplutura :
  • 3 linguri de mazare
  • 3 linguri porumb
  • 1/2 morcov
  • 1 ardei rosu...
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata umpluta cu legume:

Amestecam carnea tocata cu ouale,patrunjelul tocat si restul ingredientelor, o asezonam. Pe o folie de aluminiu sau hartie de copt presarata cu pesmet, intindem compozitia de carne,pe care o apasam bine sa nu se desfaca. Presaram legumele colorate deasupra .Tinem de capatul foliei si rulam.O asezam pe o tava.


Dam rulada la cuptor incins la 180 de grade pentru 40 de minute.Scoatem rulada din hartie si o mai dam la cuptor inca 10 minute . Lasam rulada sa se raceasca si o feliem.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata umpluta cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Toamna07 1

27.04.2015, 11:54

Multumesc !

mihaelar63 1

12.05.2015, 22:45

Frumoasa reteta

Toamna07 1

18.05.2015, 10:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc umpluta