Rulada din omleta

de Miha in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2011 | 10088 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 g cascaval
  • sare si piper
  • cateva masline fara samburi
  • Pentru umplutura:
  • 4 felii sunca
  • 100 g branza Almette
  • putina ceapa
  • cateva fire de marar
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din omleta:

Ouale se bat foarte bine cu un praf de sare. Se adauga cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici, se pipereaza dupa gust si se omogenizeaza. Compozitia se toarna intr-o tava mica (25/15 cm) tapetata cu hartie de copt, se presara cu masline taiate rondele si se da la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste usor.



Se rastoarna pe o bucata de hartie de copt si se lasa la racit.



Crema de branza se amesteca cu ceapa si mararul tocate marunt. Se sareaza si pipereaza dupa gust.



Se poate folosi si branza de vaci, care se amesteca cu smantana si se mixeaza.



Pe blatul de omleta racit punem feliile de sunca, apoi crema de branza. Rulam blatul cat mai strans posibil, invelim in hartia de copt si dam la rece, pentru jumatate de ora, apoi se portioneaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

MotanLaOale 1

11.04.2011, 09:09

Miha 1

11.04.2011, 11:10

Multumesc mult tuturor!
Este foarte buna, chiar merita incercata. Au mancat si puiutii mei. Cate o bucatica mica. )

gaby_gabytza 1

07.09.2011, 11:26

as manca si eu omleta asa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Cornuri din aluat cu iaurt, dospit la rece