Rulada din omleta a la Dana

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2010 | 12037 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • masline
  • branza proaspata de vaca
  • 4 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • boia
  • patrunjel
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din omleta a la Dana:

Amestecam ouale cu smantana si condimentele, atat cat sa se omogenizeze compozitia,nu mai mult.


Turnam compozitia obtinuta in tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin unt sau ulei.


Punem deasupra maslinele feliate si patrunjelul.


Se introduce in cuptorul incins si se lasa la copt aproximativ 20 minute.


Cand s-a rumenit putin deasupra este gata.


In timp ce omleta este la cuptor pregatim crema de branza.


Tocam marunt mararul si amestecam bine cu branza.


Dupa ce am scos omleta si am rasturnat-o cu fundul in sus ( hai gaby comenteaza si aici :P :))) punem crema de branza peste si rulam cu ajutorul hartiei de copt, lasam aa cateva minute dupa care o taiem felii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din omleta a la Dana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (59)

roxana78 1

10.08.2011, 11:08

iaami arata f bine cred ca o sa fac si eu

alinutzika 1

30.12.2011, 21:44

arata super!

teosim 1

09.01.2012, 15:31

Pentru cine i se pare complicata chestia cu intorsul cu fundul in sus ( ha,ha ),se pot face pe aragaz omletutze cat tigaia si se umplu cu crema si apoi rulate.Putin cascaval pe deasupra si...gata...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata