Rulada din piept de pui cu ciuperci invelita in cascaval

de gelu in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2011 | 12303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  600 g carne tocata din piept de pui
  • 150 g ciuperci proaspete sau din conserva
  • 100 g ceapa alba
  • 3 linguri smantana mai grasa
  • 2 linguri marar verde tocat
  • 2 linguri usturoi verde tocat
  • 2 linguri pesmet alb
  • 1 lingurita piper macinat alb
  • 1.5 lingurite sare
  • 400 g cascaval clasic
  • 4 oua
  • 2 morcovi fierti
  • 2 ardei kapia rosu
  • 1 lingura unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de pui cu ciuperci invelita in cascaval:

Ceapa tocata marunt se caleste usor pana se inmoaie in unt, se adauga ciupercile taiate feli, se amesteca cca 4 minute, apoi se adauga smantana. Se mai lasa 4-5 minute la foc mic si se ia de pe foc. Carnea tocata se amesteca cu mararul, usturoiul, sare si piper. Se adauga si compozitia din tigaie, pesmetul si se amesteca bine. Se formeaza o rulada in care punem felii de morcov fiert taiat pe lungime si felii de ardei kapia taiat felii pe lungime. Cascavalul se da prin razatoarea mare, se amesteca bine cu ouale batute.


Intr-o tava se pune hartie de copt si se intinde amestecul de cascaval cu oua, grosime cca 5-6 mm, 27/35 cm. Se da la cuptorul preincalzit cca 12 minute. Se scoate din cuptor si se pune pe masa, se scoate compozitia cu hartia de copt. Cat este calda, se pune tocatura pe marginea blatului, se da o forma rotunda, se lasa loc stanga, dreapta, pentru inchiderea ruladei. Se imbraca bine si strans in folie de aluminiu(folia de aluminiu se dubleza prin impaturire la mijloc sa cuprinda toata rulada) si se da la cuptorul preincalzit 35-40 min.


Se scoate si se lasa la racit 30 minute in folia de aluminiu dupa care se poate taia.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Rulada se consuma rece cu un sos de branza, smantana si usturoi sau sos Tzatziki,cu rosii,sau cu garnitura de cartofi aurii.

2

In poza,pe platou mai apar si chiftelute din vinete,ciuperci,cartofi cu branza,varza,ficat,sosuri in ardei gras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui cu ciuperci invelita in cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mihaelaM 1

21.07.2011, 13:19

delicioasa

mamaieelena 1

24.07.2011, 13:49

buna bunaaaa

Panacris 1

10.01.2013, 13:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu carnati si cascaval