Conopida la cuptor cu mozzarela si mac

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2013 | 9409 vizualizari

 

Pentru ca este conopida pe toate tarabele , am pus de o conopida la cuptor .

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 4oua
  • 2 linguri faina soia
  • 125 gr mozzarella
  • 100 ml smantana
  • Sare
  • Piper alb
  • 3 linguri mac
  • 50 gr unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida la cuptor cu mozzarela si mac:

Conopida o desfacem buchetele si o tinem in apa rece cam o jumate de ora.

O punem la fiert in apa cu sare pana cand se inmoaie mai mult de jumate .

O strecuram si o lasam sa stea pana cand pregatim ceea ce ne trebuie.

Pregatim o tava in care punem bucatele de unt

Intr-un bol punem ouale , sare , piper alb si le batem cu un tel in forma de para .

Adaugam faina de soia (daca nu aveti faina de soia puteti sa folositi orice alt tip de faina) si amestecam bine  adaugand smantana .

Conopida o punem in tava si turnam peste ea amestecul format mai sus .

Amestecam cu mana conopida in tava astfel incat sa fie acoperita fiecare bucatica si aranjam sa fie cat mai uniforma compozitia in tava .

Deasupra rupem mozzarella si dam la cuptorul incins pentru 20 minute .

Scoatem tava si presaram deasupra macul dupa care mai dam la uptor pentru inca 5-10 minute . Sa se rumeneasca bine deasupra.

Se poate servi cald sau rece .

 

 

 

TIPS-URI

1

se poate face si cu alt tip de branza

2

sau la fel de bine se pot adauga carnati

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor cu mozzarela si mac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

DIANA B 1

29.10.2013, 15:08

Acum am si eu o budinca de conopida la cuptor ... miroase criminal in bucatarie

anca_rm 1

29.10.2013, 15:34

Krysty

anca_rm 1

29.10.2013, 15:34

Diana , te cred -- Pofta Mare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Conopida cu cartofi la cuptor