Conopida la cuptor cu mozzarela si mac

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2013 | 5559 vizualizari

 

Pentru ca este conopida pe toate tarabele , am pus de o conopida la cuptor .

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 4oua
  • 2 linguri faina soia
  • 125 gr mozzarella
  • 100 ml smantana
  • Sare
  • Piper alb
  • 3 linguri mac
  • 50 gr unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida la cuptor cu mozzarela si mac:

Conopida o desfacem buchetele si o tinem in apa rece cam o jumate de ora.


O punem la fiert in apa cu sare pana cand se inmoaie mai mult de jumate .


O strecuram si o lasam sa stea pana cand pregatim ceea ce ne trebuie.


Pregatim o tava in care punem bucatele de unt


Intr-un bol punem ouale , sare , piper alb si le batem cu un tel in forma de para .


Adaugam faina de soia (daca nu aveti faina de soia puteti sa folositi orice alt tip de faina) si amestecam bine adaugand smantana .


Conopida o punem in tava si turnam peste ea amestecul format mai sus .


Amestecam cu mana conopida in tava astfel incat sa fie acoperita fiecare bucatica si aranjam sa fie cat mai uniforma compozitia in tava .


Deasupra rupem mozzarella si dam la cuptorul incins pentru 20 minute .


Scoatem tava si presaram deasupra macul dupa care mai dam la uptor pentru inca 5-10 minute . Sa se rumeneasca bine deasupra.


Se poate servi cald sau rece .




 

TIPS-URI

1

se poate face si cu alt tip de branza

2

sau la fel de bine se pot adauga carnati

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor cu mozzarela si mac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

DIANA B 1

29.10.2013, 15:08

Acum am si eu o budinca de conopida la cuptor ... miroase criminal in bucatarie

anca_rm 1

29.10.2013, 15:34

Krysty

anca_rm 1

29.10.2013, 15:34

Diana , te cred -- Pofta Mare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Legume gratinate la cuptor