Rulada din piept de pui cu sparanghel

de nadea68 in Pui, 24 Apr 2017 | 2356 vizualizari

 

Simplu si bun.

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui feliat subțire
  • 250 g sparanghel
  • 100 g branza brie sau alt tip (cascaval)
  • 1 ou
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • rosmarin
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de pui cu sparanghel:

Pieptul de pui feliat il intindem pe masa de lucru. Dam cu sare si piper.

Intindem si feliile de branza.

Sparanghelul il fiebem in apa sarata, 10 minute. Il strecuram si dupa ce s-a racit, il punem peste pieptul de pui.

Rulam pieptul de pui umplut si-l închidem cu scobitoare sau sfoara.

Oul il punem intr-o farfurie, il batem un pic cu furculita.

Dam rulada prin ou, dupa care o trecem prin pesmet, in care am pus niste rozmarin si cimbru.

Prajim in ulei sau la cuptor.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mușuroi de cârtiță

ieri la 23:40

Creveti cu usturoi reteta rapida si sanatoasa

ieri la 22:46

Reteta delicioasa de Prajitura cu miere si crema de vanilie, gust autentic si textura fina

de Miha 9

ieri la 22:36

Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post

de laura_n 7

ieri la 17:01

Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post

ieri la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui