Rulada din piept de pui cu sparanghel

de nadea68 in Pui, 24 Apr 2017 | 1449 vizualizari

 

Simplu si bun.

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui feliat subțire
  • 250 g sparanghel
  • 100 g branza brie sau alt tip (cascaval)
  • 1 ou
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • rosmarin
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de pui cu sparanghel:

Pieptul de pui feliat il intindem pe masa de lucru. Dam cu sare si piper.


Intindem si feliile de branza.


Sparanghelul il fiebem in apa sarata, 10 minute. Il strecuram si dupa ce s-a racit, il punem peste pieptul de pui.


Rulam pieptul de pui umplut si-l închidem cu scobitoare sau sfoara.


Oul il punem intr-o farfurie, il batem un pic cu furculita.


Dam rulada prin ou, dupa care o trecem prin pesmet, in care am pus niste rozmarin si cimbru.


Prajim in ulei sau la cuptor.


Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

anca_rm 1

25.04.2017, 09:02

miki_a 1

25.04.2017, 10:36

dantes 1

29.04.2017, 10:30

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornuri pufoase cu gem
  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi natur si sos bechamel