Cordon bleu

de Criss in Pui, 30 Sep 2011 | 5780 vizualizari

 

...sau rulouri din piept de pui umplute cu sunca si cascaval. O sunca de pui, cam palida :), motiv pentru care nu se distige foarte bine .

 

INGREDIENTE

  • -1 piept de pui
  • -4 felii de sunca
  • -4 bucati de cascaval
  • -sare, piper
  • -1 ou
  • -faina
  • -pesmet
  • -ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Dintr-un piept de pui am taiat 4 felii pe care le-am batut cu ciocanul de carne, le-am condimentat cu sare, piper, am asezat cate o felie de sunca, una de cascaval si le-am rulat. Le-am dat prin faina, ou batut, pesmet si le-am prajit in ulei. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu