Rulada din piept de pui tocat

de gaby_duceag in Pui, 3 Apr 2010 | 6064 vizualizari

 

o reteta inspirata de pe culinar.ro,care apartine Adrianei Nicoleta.

 

INGREDIENTE

  • carnea de pe doua piepturi de pui,tocata
  • carne pt carnat (300grame)-merge si altceva;cred ca ceva usor afumat i-ar da un gust super;)
  • parmigiano(eu am pus branza framantata de la borcan)
  • un morcov ras
  • 2oua
  • 3linguri orez(l-am umflat in apa clocotita)
  • patrunjel verde
  • sare,piper,busuioc
  • lapte
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de pui tocat:

toate ingredientele (cu exceptia laptelui si zeama de lamaie)se amesteca

rezulta o pasta molicica si lipicioasa

cu mainile date prin faina,se ia din compozitie formandu-se rulade(eu am facut3)care se prajesc intr-o tigaie in care am pus unt si ulei

cand sunt frumos rumenite ,se adauga lapte pana la jumatatea grosimii ruladei

se acopera tigaia cu hartie de copt si se pune capacul

se fierbe 10minute apoi se intoarce pe cealalta parte

se mai fierbe 10min

-pt cine are oala minune,e timpul s-o foloseasca:)))-acolo se fierbe 10min

-se scurge sosul format in care se adauga zeama de lamaie(eu am stors o lamaie intreaga),o lingura-doua  de amidon, putin unt ,sare

se fierbe la foc mic

e delicios sosul!

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada din piept de pui tocat-0
Rulada din piept de pui tocat-1
Rulada din piept de pui tocat-2
Rulada din piept de pui tocat-3
Rulada din piept de pui tocat-4
Rulada din piept de pui tocat-5
Rulada din piept de pui tocat-6
Rulada din piept de pui tocat-7

COMENTARII (23)

ionix

ionix 1

07.04.2010, 18:06

vaaaaaai, ce bunatate ai facut tu aici

mariac

mariac 1

09.04.2010, 20:33

la favorite trebuie incercata

gaby_duceag

gaby_duceag 1

09.04.2010, 20:49

gashca)raportez)eu si copii am fost incantati de rulada,cezar ..nu.pt el mancare inseamna carne la gratar)))

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!