Rulada din piept de pui tocat

de gaby_duceag in Pui, 3 Apr 2010 | 6354 vizualizari

 

o reteta inspirata de pe culinar.ro,care apartine Adrianei Nicoleta.

 

INGREDIENTE

  • carnea de pe doua piepturi de pui,tocata
  • carne pt carnat (300grame)-merge si altceva;cred ca ceva usor afumat i-ar da un gust super;)
  • parmigiano(eu am pus branza framantata de la borcan)
  • un morcov ras
  • 2oua
  • 3linguri orez(l-am umflat in apa clocotita)
  • patrunjel verde
  • sare,piper,busuioc
  • lapte
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de pui tocat:

toate ingredientele (cu exceptia laptelui si zeama de lamaie)se amesteca


rezulta o pasta molicica si lipicioasa


cu mainile date prin faina,se ia din compozitie formandu-se rulade(eu am facut3)care se prajesc intr-o tigaie in care am pus unt si ulei


cand sunt frumos rumenite ,se adauga lapte pana la jumatatea grosimii ruladei


se acopera tigaia cu hartie de copt si se pune capacul


se fierbe 10minute apoi se intoarce pe cealalta parte


se mai fierbe 10min


-pt cine are oala minune,e timpul s-o foloseasca:)))-acolo se fierbe 10min


-se scurge sosul format in care se adauga zeama de lamaie(eu am stors o lamaie intreaga),o lingura-doua de amidon, putin unt ,sare


se fierbe la foc mic


e delicios sosul!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui tocat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

ionix 1

07.04.2010, 18:06

vaaaaaai, ce bunatate ai facut tu aici

mariac 1

09.04.2010, 20:33

la favorite trebuie incercata

gaby_duceag 1

09.04.2010, 20:49

gashca)raportez)eu si copii am fost incantati de rulada,cezar ..nu.pt el mancare inseamna carne la gratar)))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de dovlecei cu ciuperci si pui