Rulada padurarului

de RuxyRux in Curcan, 24 Dec 2010 | 6325 vizualizari

 

Aceasta reteata grozava foloseste ca ingredient principal carnea de caprioara( ca doar e a padurarului), eu am facut-o in varianta mea cu piept de curcan....delicioasa....

 

INGREDIENTE

  • 4 snitele de curcan
  • 1 chifla,
  • lapte
  • 50 gr ciuperci
  • pentru umplutura
  • 100 gr ciuperci champinion micute intregi
  • 50 gr ciuperci champinion taiate,
  • Pentru sos:
  • 1 lingura unt
  • 3 linguri ulei
  • 50 ml vin rosu
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 lingura faina
  • 1/2 legatura patrunjel
  • pesmet cat trebuie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada padurarului:

1. Untul batut spuma, chifla inmuiata in lapte si scursa, oul, patrunjelul si ciupercile taiate le condimentam cu sare si piper si adaugam pesmet cat trebuie sa iasa o pasta densa numai buna de intins pe snitele.


2. Intindem aceasta pasta pe snitele, le rulam si le legam cu ata( eu le-am strans ca pe sarmalute).


3. Le asezam in vasul cu ulei si le frigem pe o parte si pe alta.


4. Adaugam apa( 1/2 l) amestecata cu o lingura de faina si cu ciupercutele intregi si lasam sa fiarba.


5. Adaugam si restul de ciupercute tocate, vinul rosu si mai lasam din nou la fiert la cuptor in jur de 45 de minute ungand cu sosul din cand in cand rulada.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada padurarului" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Ligia Bxl 1

09.02.2011, 21:33

ce bunatateeee

elena1988 1

01.03.2011, 17:56

RuxyRux 1

01.03.2011, 21:47

Si din nou...multumesc Ligiuta si Elena...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Spate de curcan fript - la Multicooker