Friptura de curcan

de Teo in Curcan, 24 Ian 2010 | 8995 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan de 2,5 kg
  • 2-3 mere
  • 1 cana de vin alb
  • sare, piper, maghiran, oregano
  • 1 cescuta de ulei
  • 1 cescuta apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de curcan:

Se scoate carnea de pe os si am portionat-o in 8 bucati pe care le-am condimentat si le-a tinut 4 zile la rece. In aceste zile s-au patruns condimentele si le-am asezat in tava unsa cu ulei. Am sezat feliile de mere peste carne, am turnat apa si vinul si le-am dat la cuptor.


Am servit friptura cu gogosari umpluti cu varza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Oana 1

24.01.2010, 22:48

madi_marin 1

25.01.2010, 10:24

arata foarte bine.... . mi-e o pofta...

Cris2711 1

04.01.2011, 23:45

bunatate de friptura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Salata calda de curcan si ardei copti