Rulada pentru Paste

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2011 | 7487 vizualizari

 

Pentru ca nu mai este asa de mult si se apropie Pastele, am sa va arat o rulada pe care am facut-o eu anume pentru aceasta sarbatoare...

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 500 ml lapte fiert
  • 5 oua
  • 5-6 linguri faina
  • 80 g unt
  • 100 g masline negre rondele
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • Pentru umplutura:
  • 400 g branza cu smantana
  • 150 g sunca
  • ardei gras ( 2 culori)3 linguri maioneza
  • 2 oua fierte
  • 2 linguri maioneza
  • sare
  • piper
  • cozi de ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada pentru Paste:

Mixam bine de tot ouale, adaugam untul taiat cubulete, faina, condimentele si la sfarsit subtiem compozitia cu laptele. Tapetam o tava cu hartie de copt, pe care o ungem cu putin unt.Rasturnam blatul si aranjam rondelele de masline bine scurse , cat mai aliniate.Presaram patrunjelul verde deasupra , apoi dam tava la cuptorul dinainte incalzit si lasam sa se intareasca blatul, avand grija sa nu se arda.


Sunca si ardeii ii taiem in fasii iar frunzele de ceapa le spalam si le lasam la scurs. Branza cu smantana o amestecam bine cu maioneza, ouale razuite, sare si piper.


Dupa ce s-a copt blatul il scoatem din tava cu hartie cu tot si il rulam intr-un prosop de bucatarie umed si il lasam sa se raceasca. Cand s-a racit il derulam , scoatem hartia de copt si intindem bine crema de branza. Deasupra asezam fasiile de sunca, de ardei colorati si cozile de ceapa verde. Rulam cat mai strans rulada pe care o lasam in prosopul rulat sau intr-o folie la rece, in frigider, cateva ore. Deabia dupa aceea o taiem si o aranjam pe platou.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada pentru Paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Bucataras Monica 1

21.03.2013, 10:43

merita incercata

lia maria 1

21.03.2013, 12:03

ce bine arata si ce gustoasa o fi

Bya Ralu 1

21.03.2013, 15:13

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu rosii si crema de branza