Rulada turceasca

de nadina73 in Dulciuri, 11 Mai 2010 | 11961 vizualizari

 

super buna si gustoasa,felicitari gaby pentru reteta

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 100 g  zahar
  • 75 faina alba
  • 25 unt
  • 1 esenta vanilie
  • 100 g cocos
  • 100 g nuca macinata
  • 200 ml frisca
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada turceasca:

Se pun 250 ml lapte pe foc iar restul de 250 se amestesca cu zaharul si faina (sa nu se faca cocoloase) ,apoi cand laptele fierbe se toarna in fir subtire si se amesteca bine pana devine o budinca consistenta se pune si untul si vanilia .


Intr-o tava se pune nuca de cocos iar cand crema e gata se pune cu lingura uniform peste nuca de cocos si se taseaza usor cu o lingura umezita in apa(eu asa am procedat)dupa care se da la rece 2 ore .Cand s-a intarit bine se bate frisca si se pune peste crema apoi se presara nuca macinata.Se taie fasii si se ruleaza usor sa nu iasa frisca.Se pastreaza la rece.


Sincer am vazut retata la gaby si fetele au tot incercat-o si intra-devar arata foarte bine,asa ca m-am hotarat sa o fac si eu,iar rezultatul este acesta..........este grozava.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada turceasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

mena29 1

15.05.2010, 22:37

-Miti- 1

19.08.2011, 00:39

foarte reusita...am vazut la supermarket tot asa

Pushaa 1

28.01.2014, 15:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu budinca