Tarta cu visine

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 14 Iun 2010 | 8540 vizualizari

 

daca tot am visini in fata blocului de ce sa nu profit :D :))

 

INGREDIENTE

  • pt aluatul de tarta
  • 1 ou
  • 2 linguri de zahar tos
  • faina cat cuprinde
  • pt crema
  • un plic de crema pt tarte
  • 250 ml lapte
  • decor
  • visine
  • ciocolata alba
  • bombonele pt decor

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu visine:

Se bate oul cu zaharul pana isi dubleaza volumul, se adauga faina si se amestec pana se aduna cat de cat intr-un aluat, apoi se framanta putin.


Se infasoara intr-o folie de plastic si se lasa sa se odihneasca cel putin 10 min.


Se intinde o foaie rotunda si se pune in forma de tarta, o intepam cu furculita din loc in loc si o dam la cuptor pt maxim 10 min.


Intre timp facem crema conform instructiunilor de pe pachet, adica mixam praful de crema cu laptele, aceasta crema se poate folosii si la umplerea eclerelor, cremsnit sau chox a la creme.


Dupa ce am scos blatul de la cuptor, punem crema peste si peste crema visine fara sambure.


Razuim ciocolata alba ( eu din asta aveam prin casa, cred ca merge mai bine ciocolata neagra ) si punem cateva bombonele pt decor.


Dam la rece .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (54)

UNICA 1

31.07.2010, 10:30

Pacat ca n-ai intrat in Top 10,la concurs!: Imi pare rau,ca ai luat doar 7 voturi, dar poza arata de milioane!

Dana Cristea - pusikmea 1

02.08.2010, 13:46

unica, iti multumesc, insa asta este, nu am fost pe faza)data viitoare le termin pe toate)

adry88 1

03.06.2011, 21:11

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Linzer cu mere

ieri la 20:45

Supa rece de Roșii  - Salmorejo (Andaluzia)

pe 22.09 la 22:00

Midii/Scoici cu ciuperci si smantana

pe 22.09 la 21:52

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu frisca