Tarta cu visine

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 14 Iun 2010 | 8277 vizualizari

 

daca tot am visini in fata blocului de ce sa nu profit :D :))

 

INGREDIENTE

  • pt aluatul de tarta
  • 1 ou
  • 2 linguri de zahar tos
  • faina cat cuprinde
  • pt crema
  • un plic de crema pt tarte
  • 250 ml lapte
  • decor
  • visine
  • ciocolata alba
  • bombonele pt decor

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu visine:

Se bate oul cu zaharul pana isi dubleaza volumul, se adauga faina si se amestec pana se aduna cat de cat intr-un aluat, apoi se framanta putin.


Se infasoara intr-o folie de plastic si se lasa sa se odihneasca cel putin 10 min.


Se intinde o foaie rotunda si se pune in forma de tarta, o intepam cu furculita din loc in loc si o dam la cuptor pt maxim 10 min.


Intre timp facem crema conform instructiunilor de pe pachet, adica mixam praful de crema cu laptele, aceasta crema se poate folosii si la umplerea eclerelor, cremsnit sau chox a la creme.


Dupa ce am scos blatul de la cuptor, punem crema peste si peste crema visine fara sambure.


Razuim ciocolata alba ( eu din asta aveam prin casa, cred ca merge mai bine ciocolata neagra ) si punem cateva bombonele pt decor.


Dam la rece .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (54)

UNICA 1

31.07.2010, 10:30

Pacat ca n-ai intrat in Top 10,la concurs!: Imi pare rau,ca ai luat doar 7 voturi, dar poza arata de milioane!

Dana Cristea - pusikmea 1

02.08.2010, 13:46

unica, iti multumesc, insa asta este, nu am fost pe faza)data viitoare le termin pe toate)

adry88 1

03.06.2011, 21:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gem de visine