Rulada...altfel

de GABRIELACALI in Prajituri, 14 Dec 2014 | 3295 vizualizari

 

Am realizat o rulada forte usoara si delicioasa si am vrut sa ii fac o prezentare asa cum merita...

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru foaia de rulada:
  • 5 oua
  • 140 g zahar
  • 100 g faina
  • 2 lingurite de miere
  • 1 praf de sare
  • Ingrediente pentru crema de ciocolata:
  • 1/2 l lapte
  • 1 cana de zahar
  • 3, 4 linguri faina
  • 3 linguri cacao
  • 1/2 pachet de margarina Rama mit Butter
  • un praf de sare
  • esenta de rom
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada...altfel:

Pentru foaia de rulada am separat ouale. Am batut albusurile spuma tare cu zaharul si am amestecat cu mierea, galbenusurile si praful de sare. La sfarsit am adaugat faina.

Compozitia am turnat-o intr-o tava acoperita cu hartie de copt si am dat-o la cuptorul preincalzit la foc mediu.

Crema am preparat-o pe foc mic fierband laptele cu faina, cacaoa, zaharul si praful de sare pana ce a devenit o ciulama mai groasa. Dupa ce s-a mai racorit putin, cat sa poti tine degetul in ea, am adaugat margarina si esenta de rom.

Crema am intins-o in strat subtire pe foaia racita si am rulat-o. Am dat la frigider pentru cateva ore.

Am, taiat rulada in bucata de 5 cm si am decorat-o cu ciocolata, zmeura si sos de zmeura. 

TIPS-URI

1

Rama mit Butter

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada...altfel" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada caramel