Rulada...altfel

de GABRIELACALI in Prajituri, 14 Dec 2014 | 1200 vizualizari

 

Am realizat o rulada forte usoara si delicioasa si am vrut sa ii fac o prezentare asa cum merita...

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru foaia de rulada:
  • 5 oua
  • 140 g zahar
  • 100 g faina
  • 2 lingurite de miere
  • 1 praf de sare
  • Ingrediente pentru crema de ciocolata:
  • 1/2 l lapte
  • 1 cana de zahar
  • 3, 4 linguri faina
  • 3 linguri cacao
  • 1/2 pachet de margarina Rama mit Butter
  • un praf de sare
  • esenta de rom
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada...altfel:

Pentru foaia de rulada am separat ouale. Am batut albusurile spuma tare cu zaharul si am amestecat cu mierea, galbenusurile si praful de sare. La sfarsit am adaugat faina.


Compozitia am turnat-o intr-o tava acoperita cu hartie de copt si am dat-o la cuptorul preincalzit la foc mediu.


Crema am preparat-o pe foc mic fierband laptele cu faina, cacaoa, zaharul si praful de sare pana ce a devenit o ciulama mai groasa. Dupa ce s-a mai racorit putin, cat sa poti tine degetul in ea, am adaugat margarina si esenta de rom.


Crema am intins-o in strat subtire pe foaia racita si am rulat-o. Am dat la frigider pentru cateva ore.


Am, taiat rulada in bucata de 5 cm si am decorat-o cu ciocolata, zmeura si sos de zmeura.

 

TIPS-URI

1

Rama mit Butter

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada...altfel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Constelatialeu 1

15.12.2014, 09:08

Rocsi 1

15.12.2014, 22:05

Frumos prezentata!

GABRIELACALI 1

16.12.2014, 10:32

Sunteti niste draguti

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

Desert inghetata de cafea si ciocolata

de Ancutsa 5

ieri la 20:19

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu gem de caise