Rulade mozaic

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 30 Mar 2011 | 7464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de curcan
  • 2-3 linguri mustar
  • 200 g branza telemea
  • 100 g cascaval
  • 80 g masline negre fara samburi
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 fir carnati cabanos
  • 1 gogosar murat
  • 100 ml vin albulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulade mozaic:

Pieptul de curcan se taie felii si se bate ca pentru snitele. Condimentam bine pieptul apoi il ungem cu mustar.


O bucata o umplem cu branza telemea rasa, felii de ardei rosu, masline si cabanos. Alta bucata o umplem cu cascaval ras, branza telemea si masline iar alta bucata cu cascaval , branza rasa si gogosar murat. Rulam pieptul cat mai strans si il legam cu ata alimentara sau il fixam cu scobitori,


Punem apoi bucatile de rulada intr-un vas termorezistent , le stropim cu putin ulei si le asezonam. Adaugam o cana cu apa si dam la cuptorul dinainte incalzit la 17o grade C sa se rumeneasca frumos ruladele. Din cand in cand le rotim sa prinda o culoare aramie pe toate partile si le udam cu sosul din tava.


Cu 10 minute inainte de a fi gata, adaugam vinul si lasam sa mai fiarba pina se evapora tot vinul, aproximativ 10 minute. Se scoate din cuptor si se lasa la racit pina a doua zi cand se scoate ata sau scobitorile si se feliaza ruladele, apoi se aseaza pe platou.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulade mozaic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

elena1988 1

30.03.2011, 11:52

bucatarimcudiana 1

02.04.2011, 22:10

Bunica 1

03.04.2011, 08:46

Super ! La favorite cu ea repejor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun Primavara