Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Feliile de piept de pui le batem ca pentru snitele, le saram si piperam. Pe fiecare bucata punem o felie de branza topita, una de sunca, rulam si le prindem cu o scobitoare. Batem un ou cu putina sare si fiecare rulou il trecem prin oul batut si pesmet.
Tava cuptorului o tapetam cu hartie de copt, asezam rulourile, eu am adaugat si cartofi taiati si dam la cuptor 30 de minute.
Facem sosul preparand maioneza dintr-un galbenus, putina sare, 1 lingurita de mustar si ulei. Amestecam cu 1 lg de smantana si il servim alaturi de rulouri.
Pofta buna.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult