Rulou crocant de pui umplut

de reisnaor_2006 in Pui, 1 Mar 2015 | 4699 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 felii de piept de pui
  • 7 felii de branza topita Delaco
  • 100 gr sunca
  • 2 oua
  • pesmet
  • 7 scobitori
  • sare
  • piper
  • Ptr sos:
  • 1 galbenus
  • putina sare
  • 1 lg de mustar
  • 1 lg de smantana
  • ulei
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou crocant de pui umplut:

Feliile de piept de pui le batem ca pentru snitele, le saram si piperam. Pe fiecare bucata punem o felie de branza topita, una de sunca, rulam si le prindem cu o scobitoare. Batem un ou cu putina sare si fiecare rulou il trecem prin oul batut si pesmet.


Tava cuptorului o tapetam cu hartie de copt, asezam rulourile, eu am adaugat si cartofi taiati si dam la cuptor 30 de minute.


Facem sosul preparand maioneza dintr-un galbenus, putina sare, 1 lingurita de mustar si ulei. Amestecam cu 1 lg de smantana si il servim alaturi de rulouri.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou crocant de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

reisnaor_2006 1

02.03.2015, 14:44

va multumesc

mirela0911 1

03.03.2015, 13:21

Taman bun pentru pranz!

monik80 1

09.03.2015, 00:20

sigur o sa incerc,pana acum am facut cu carne de porc,dar o sa incerc si reteta aceasta,arata intr-un mare fel,bravo

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui umplute cu ciuperci, praz si branza