Rulou de pangasius

de luminita20_2006 in Pangasius, 12 Mai 2009 | 4917 vizualizari

 

o retea usoara si foarte delicioasa.Imi pare rauca nu am poza momentan

 

INGREDIENTE

  • 6 file de pangasus
  • salata
  • lamaie
  • 5 ciuperci
  • 200 gr cascaval
  • 200 gr masline
  • pesmet
  • sare piper
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de pangasius:

1. Fileul de pangasus se strupeste cu lamaie se presoara sare si piper apou se aseaza o frunza de salata, felii de ciperci si cascavalul dat prin razatoarea mare. Se ruleaza si se prinde cu o scobitoare.

2. pe alt file se stropeste cu zeama de la lamaie , sare si pier, se aseaza frunza se salata  apoi maslinele( fara samburi ) si cascavalul ras. Se ruleaza.

la fel se procedeaza cu celelente fileuri.

 Se pune uleiul de masline la incins. rulourile se dau prin pesmet si se pun la prajit. cand s-au rumenit pe toate partile sunt gata.

Se serveste cu vin alb.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de pangasius" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12850 puncte

Rux

Rux 9

10160 puncte

mihaelar63

8020 puncte

katty

7870 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Napoleon
  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

  • 01

    MI