Rulou de pangasius

de luminita20_2006 in Pangasius, 12 Mai 2009 | 5099 vizualizari

 

o retea usoara si foarte delicioasa.Imi pare rauca nu am poza momentan

 

INGREDIENTE

  • 6 file de pangasus
  • salata
  • lamaie
  • 5 ciuperci
  • 200 gr cascaval
  • 200 gr masline
  • pesmet
  • sare piper
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de pangasius:

1. Fileul de pangasus se strupeste cu lamaie se presoara sare si piper apou se aseaza o frunza de salata, felii de ciperci si cascavalul dat prin razatoarea mare. Se ruleaza si se prinde cu o scobitoare.


2. pe alt file se stropeste cu zeama de la lamaie , sare si pier, se aseaza frunza se salata apoi maslinele( fara samburi ) si cascavalul ras. Se ruleaza.


la fel se procedeaza cu celelente fileuri.


Se pune uleiul de masline la incins. rulourile se dau prin pesmet si se pun la prajit. cand s-au rumenit pe toate partile sunt gata.


Se serveste cu vin alb.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de pangasius" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

RETETA RECOMANDATA
File pangasius pane cu orez aromat