Rulou de pangasius

de luminita20_2006 in Pangasius, 12 Mai 2009 | 5025 vizualizari

 

o retea usoara si foarte delicioasa.Imi pare rauca nu am poza momentan

 

INGREDIENTE

  • 6 file de pangasus
  • salata
  • lamaie
  • 5 ciuperci
  • 200 gr cascaval
  • 200 gr masline
  • pesmet
  • sare piper
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de pangasius:

1. Fileul de pangasus se strupeste cu lamaie se presoara sare si piper apou se aseaza o frunza de salata, felii de ciperci si cascavalul dat prin razatoarea mare. Se ruleaza si se prinde cu o scobitoare.


2. pe alt file se stropeste cu zeama de la lamaie , sare si pier, se aseaza frunza se salata apoi maslinele( fara samburi ) si cascavalul ras. Se ruleaza.


la fel se procedeaza cu celelente fileuri.


Se pune uleiul de masline la incins. rulourile se dau prin pesmet si se pun la prajit. cand s-au rumenit pe toate partile sunt gata.


Se serveste cu vin alb.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de pangasius" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu creveţi şi sos de muştar