Rulou din piept de pui si cartofi acordeon

de corina241 in Pui, 19 Noi 2010 | 4408 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • cateva felii kaiser
  • cascaval feliat
  • ardei rosu proaspat
  • mustar
  • condimente
  • cascaval ras
  • 3 cartofi potriviti
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou din piept de pui si cartofi acordeon:

Pieptul de pui se spala,il intindem pe un pat de lemn,il acoperim cu o foaie,punga de plastic si batem usor cu ciocanul de snitele.Ungem carnea cu mustar in strat subtire si condimentam dupa gust.


Luam feliile de cascaval,apoi cele de kaiser,un alt rand va fi de ardei gogosar si le punem peste pieptul de pui.Rulam carnea si prindem ruloul cu scobitori pentru a nu se desface.


Cartofii in spalam,curatam de coaja si-i crestam unde-si-unde formand un acordeon.


Pregatim un vas de yena in care asezam ruloul de pui si cartofii condimentand dupa gust.Punem o cana de apa si acoperim vasul cu capac introducandu-l la cuptor pentru 40 minute.


Scoatem apoi vasul,dam capacul jos si adaugam cascavalul ras peste rulou.Il mai lasam 10 minute la cuptor pana ce cascavalul a capatat o culoare aramie.


Servim cu salata!


POFTA BUNA§

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou din piept de pui si cartofi acordeon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

corina241 1

22.11.2010, 10:23

@MotanLa Oala
@miuta mersi de furci

ionix 1

24.11.2010, 19:50

ce farfurie frumoasă şi bogată

corina241 1

24.11.2010, 21:33

serviti,va rog!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar cu sos alb