Rulou din piept de pui si cartofi acordeon

de corina241 in Pui, 19 Noi 2010 | 6150 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • cateva felii kaiser
  • cascaval feliat
  • ardei rosu proaspat
  • mustar
  • condimente
  • cascaval ras
  • 3 cartofi potriviti
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou din piept de pui si cartofi acordeon:

Pieptul de pui se spala,il intindem pe un pat de lemn,il acoperim cu o foaie,punga de plastic si batem usor cu ciocanul de snitele.Ungem carnea cu mustar in strat subtire si condimentam dupa gust.

Luam feliile de cascaval,apoi cele de kaiser,un alt rand va fi de ardei gogosar si le punem peste pieptul de pui.Rulam carnea si prindem ruloul cu scobitori pentru a nu se desface.

Cartofii in spalam,curatam de coaja si-i crestam unde-si-unde formand un acordeon.

Pregatim un vas de yena in care asezam ruloul de pui si cartofii condimentand dupa gust.Punem o cana de apa si acoperim vasul cu capac introducandu-l la cuptor pentru 40 minute.

Scoatem apoi vasul,dam capacul jos si adaugam cascavalul ras peste rulou.Il mai lasam 10 minute la cuptor pana ce cascavalul a capatat o culoare aramie.

Servim cu salata!

POFTA BUNA§

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou din piept de pui si cartofi acordeon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

corina241 1

22.11.2010, 10:23

@MotanLa Oala
@miuta mersi de furci

ionix 1

24.11.2010, 19:50

ce farfurie frumoasă şi bogată

corina241 1

24.11.2010, 21:33

serviti,va rog!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura Sfintiilor Constantin si Elena

ieri la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

 Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

Papanasi cu branza si cocos

pe 19.05 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

3564 puncte

Constelatialeu

1651 puncte

dantes

1646 puncte

Bya Ralu

1303 puncte

mirela0911

1250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat din piept de pui