Rulou mexican

de ianculubita in Porc, 20 Ian 2013 | 3680 vizualizari

 

O reteta putin complicata la prima vedere,dar se merita pentru ca are un gust deosebit;reteta o am de pe tv.Paprika

 

INGREDIENTE

  • 6felii muschi de porc
  • 300g carne tocata amestec
  • 1ceapa
  • 1ou
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • ulei de masline
  • 3catei de usturoi
  • 3ciuperci
  • SOS
  • 300g ciuperci
  • 2linguri muguri de pin
  • 2linguri merisoare
  • 200g caise uscate
  • 200ml smantana lichida
  • 3-4linguri coniac
  • sare,piper,nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou mexican:

Carnea tocata o punem intr-un bol,adaugam oul,sare,piper,un varf de cutit de nucsoara,ceapa tocata marunt si amestecam totul bine;

Feliile de muschi,le batem putin cu ciocanul de snitele,apoi pe o felie punem 1-2linguri de carne tocata,aplatizam cu palmele,deasupra felii subtiri de ciuperci,1felie de usturoi si acoperim cu alta bucata de carne;

procedam asa pana se termina apoi ruloul culcat il punem in tava;

se preseaza sa nu se desfaca,se condimenteaza cu sare,piper si nucsoara,se maseaza cu ulei de masline iar in tava pe langa el,punem 1ceapa taiata,paharul cu vin,sare,piper;acoperim cu folie de aluminiu si lasam la cuptor 1h;

timp in care pregatim sosul

Intr-o tigaie cu 1lingura de ulei de masline,prajim cateva secunde mugurii de pin dupa care-i scoatem,adaugam in tigaie ciupercile cubulete,merisoarele si caisele taiate in jumatati care au stat intr-un bol cu coniac;dupa ce a scazut apa lasata de ciuperci,condimentam cu sare,piper,adaugam coniacul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul,adaugam smantana,amestecand pana se ingroasa sosul

Servim pe farfurie felii de rulou taiat pe diagonala iar alaturi sos.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou mexican" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Lau 1

20.01.2013, 18:16

Merisor 1

20.01.2013, 20:04

Ce bine arata!

diana_k 1

21.01.2013, 11:58

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia