Rulou mexican

de ianculubita in Porc, 20 Ian 2013 | 1366 vizualizari

 

O reteta putin complicata la prima vedere,dar se merita pentru ca are un gust deosebit;reteta o am de pe tv.Paprika

 

INGREDIENTE

  • 6felii muschi de porc
  • 300g carne tocata amestec
  • 1ceapa
  • 1ou
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • ulei de masline
  • 3catei de usturoi
  • 3ciuperci
  • SOS
  • 300g ciuperci
  • 2linguri muguri de pin
  • 2linguri merisoare
  • 200g caise uscate
  • 200ml smantana lichida
  • 3-4linguri coniac
  • sare,piper,nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou mexican:

Carnea tocata o punem intr-un bol,adaugam oul,sare,piper,un varf de cutit de nucsoara,ceapa tocata marunt si amestecam totul bine;


Feliile de muschi,le batem putin cu ciocanul de snitele,apoi pe o felie punem 1-2linguri de carne tocata,aplatizam cu palmele,deasupra felii subtiri de ciuperci,1felie de usturoi si acoperim cu alta bucata de carne;


procedam asa pana se termina apoi ruloul culcat il punem in tava;


se preseaza sa nu se desfaca,se condimenteaza cu sare,piper si nucsoara,se maseaza cu ulei de masline iar in tava pe langa el,punem 1ceapa taiata,paharul cu vin,sare,piper;acoperim cu folie de aluminiu si lasam la cuptor 1h;


timp in care pregatim sosul


Intr-o tigaie cu 1lingura de ulei de masline,prajim cateva secunde mugurii de pin dupa care-i scoatem,adaugam in tigaie ciupercile cubulete,merisoarele si caisele taiate in jumatati care au stat intr-un bol cu coniac;dupa ce a scazut apa lasata de ciuperci,condimentam cu sare,piper,adaugam coniacul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul,adaugam smantana,amestecand pana se ingroasa sosul


Servim pe farfurie felii de rulou taiat pe diagonala iar alaturi sos.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou mexican" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Lau 1

20.01.2013, 18:16

merisor 1

20.01.2013, 20:04

Ce bine arata!

diana_k 1

21.01.2013, 11:58

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Chiftele marinate