Rulou piept de pui cu susan

de gamilici in Pui, 1 Mar 2010 | 7370 vizualizari

 

Am gasit reteta pe undeva ,demult si m-am hotarat sa o fac din nou.

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati piept pui
  • 6 felii sunca presata
  • 6 felii cascaval
  • 3 oua
  • 100 g seminte de susan
  • 1 conserva ciuperci
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri sos rosii /chili
  • 2 linguri sos soia;
  • 1 lingurita otet balsamic
  • sare,piper alb , ulei
  • scobitori
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou piept de pui cu susan:

Ciupercile :

Usturoiul se marunteste si se pune intr-o tigaie,apoi se adauga ciupercile , sosul de rosii/chilli ,sosul de soia ,oteul balsamic ,sare si piper.Se tine pe foc aproximativ 7 min.

Pregateala rulou :

Fiecare bucata de piept de taie pe jumatate si se bate cu ciocanul de batut carne. Se sareaza si se pipereaza , apoi se adauga o felie cascaval,o felie sunca presata (cat sa nu depaseasca marimea bucatii de piept) si 1 lingurita amestec de ciuperci.

Se ruleaza si se prinde cu scobitori (ata de gatit).

Cand s-au pregatit toate rulourile se incalzeste ulei intr-o tigaie si se trec rulourile prin ou si prin semintele de susan ,apoi se prajesc pe ambele parti aprox. 3 min.

TIPS-URI

1

Ciupercile le puteti pregati cum doriti,dar sa fie gatite inainte de a fi puse in rulou.

2

Vor iesi 6 rulouri (3 bucati x 2)

3

E posibil sa va trebuiasca mai putin cascaval si mai putina sunca presata,depinde de marimea ambalajului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou piept de pui cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parjolute din carne de pasare cu sos de gogosari