Pulpe de pui cu mustar si smantana

de divainbucatarie in Pui, 20 Iul 2011 | 4777 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui intregi,
  • 2 linguri mustar,
  • 200 g smantana,
  • 1 ceasca supa pui,
  • 4 fire cimbrisor,
  • cateva frunze de tarhon,
  • 1 catel usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu mustar si smantana:

Pulpele de pui spalate si curatate le frecam cu mustar. Le asezonam cu sare si piper, apoi le punem intr-un vas termorezistent. Punem verdeturi pe fiecare pulpa, turnam supa in vas, apoi adaugam usturoiul taiat in 4-6 bucatele si stropim pulpele cu ulei.

Acoperim vasul cu o folie de staniol si il punem in cuptor la 200°C pentru 30 minute. Dupa acest timp scoatem folia, adaugam smantana si continuam sa coacem pulpele pana se rumenesc pe ambele parti.

Le servim calde, cu o garnitura de cartofi copti, piure de cartofi sau orez, peste care punem putin sos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu mustar si smantana" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu pere si budinca de vanilie

de oanapl 7

ieri la 17:39

 Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb

de oanapl 7

pe 15.10 la 22:17

Piept de pui cu gogosari in sos

de Rocsi 9

pe 15.10 la 19:15

Cartofi cu sunculita, gratinati

pe 15.10 la 18:25

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor cu cascaval si branza Delaco