Snitel de pui in pesmet cu garnitura de ciuperci si orez.

de reisnaor_2006 in Pui, 28 Apr 2015 | 2992 vizualizari

 

Snitelul din piept de pui este mult mai light decat snitelul din carne de porc

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • pesmet
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • Garnitura:
  • 300 gr de ciuperci champignon
  • 50 gr casaval
  • 200 gr orez prefiert
  • 100 gr zeama de supa
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui in pesmet cu garnitura de ciuperci si orez.:

Pieptul de pui se spala si se taie felii subtiri. Se bate usor cu ciocanelul de lemn pentru a-l fragezi ,se pipereaza si se sareaza.Bateti ouale cu sare si piper pana cand albusul si galbenusul s-au omogenizat.

In tigaie se pune uleiul si se lasa la incins. Se ia o fasie din pieptul de pui, se da prin faina, pesmet, apoi prin ou si din nou prin pesmet (in ultima parte apasati bine sa se prinda pesmetul de ou), apoi puneti la prajit in uleiul incins.


Procedati astfel si cu restul bucatilor de pui. Lasati sa se prajeasca pe o parte pana capata culoarea aurie si intoarceti pe cealalta parte. Cand cealalta parte are culoarea aurie scoateti snitelul din tigaie.


Pregatiti o farfurie acoperita cu un prosop de hartie. Asezati snitelul pentru a absorbi excesul de de ulei. Dupa ce uleiul a fost absorbit, asezati snitelele in alta farfurie si schimbati prosopul de hartie pentru celelalte snitele.Pofta buna!


Ptr garnitura pregatim ciupercile la cuptor:le curatam de codite,le saram si piperam si le d-am la cuptor ptr 10 minute,dupa care punem peste ele cascavalul ras si le mai lasam pana se topeste cascavalul.


Orezul prefiert il fierbem in apa cu sare 10-15 minute.Separat curatam ceapa,o tocam marunt si o calim in ulei.Cand este gata punem deasupra orezul si 100 gr de zeama de supa.

 

TIPS-URI

1

se poate servi cu garnitura de cartofi (natur, piure sau prajiti) si salata.

2

tocanita de ciuperci si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui in pesmet cu garnitura de ciuperci si orez." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

anca_rm 1

29.04.2015, 08:42

ce-mi plac snitelele usor crocante , super reteta

reisnaor_2006 1

29.04.2015, 11:39

mirela0911 1

29.04.2015, 12:55

E pe gustul meu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carne de pui - Philips Multicooker