Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Sursa mea de inspiratie: http://www.bucataras.ro/retete/10664/piept-de-pui-infoliat.html
Am feliat pieptul de pui in felii groase. Apoi am feliat cascavalul si muschiul file.
Cartofii i-am curatat, taiat si prajit.
Am uns cu putin ulei o folie de aluminiu pe care am asezat o bucata de piept de pui pe care l-am condimentat cu sare si piper,
peste, am pus cateva bucati de cartofi, apoi cascaval si o felie de muschi file,
urmeaza inca o bucata de piept de pui, o felie de cascaval si la final doua jumatati de ciuperci. Tot "amestecul" l-am piperat si sarat.
Am inchis bine folia si am asezat pachetelele intr-o tava cu putin apa si ulei. Apoi am introdus totul la cuptor.
\a iesit foarte bun...multumesc Nadina pentru idee.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult