Rulouri aperitiv cu kaiser afumat

de noiinbucatarie in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2016 | 723 vizualizari

 

Ati facut vreodata rulouri cu afumatura? Ii da un gust foarte bun, incercati si voi! Reteta o veti gasi si pe site-ul meu http://noiinbucatarie.ro/rulouri-aperitiv-cu-kaiser/

 

INGREDIENTE

  • 350 g kaiser
  • aluat foietaj
  • 4 linguri de bulion
  • 200 g branza de vaci
  • 1 ou
  • sare,piper
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri aperitiv cu kaiser afumat:

Se lasa aluatul la dezghetat. Se imparte in 2 parti egale.


Ungem fiecare parte cu bulion, punem felii subtiri de kaiser sa acopere aproape toata suprafata, apoi presaram branza rasa.


Presaram sare si piper si rulam. Taiem felii de aprox. 1 cm grosime si le punem in tava tapetata cu hartie de copt.


Ungem cu ou batut si dam la cuptorul preincalzit pentru 30-35 de minute.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri aperitiv cu kaiser afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

dantes 1

05.03.2016, 11:21

Bune!

mirela0911 1

06.03.2016, 17:36

Bune!

noiinbucatarie 1

06.03.2016, 19:27

multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Bulz de Rucar