Rulouri aperitiv cu sunca si masline

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 10 Sep 2011 | 5787 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g foietaj(1 foaie)
  • 150 g crema de branza
  • 50 g unt
  • 6 felii sunca
  • 100 g masline verzi
  • Sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri aperitiv cu sunca si masline:



Foietajul se lasa la temperatura camerei pentru decongelare. Crema de branza se mixeaza cu untul,sare si piper. Foaia de aluat se unge cu amestecul obtinut, apoi se presara maslinele apasand usor. Se tapeteaza cu feliile de sunca si se ruleaza cat mai strans.



(Eu am pus pe crema de branza sunca si apoi feliile de masline,dar neavand de ce se lipii nu au fost prea aspectoase asa ca va recomand sa procedati cum am scris mai sus).



Se taie felii cu un cutit bine ascutit si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se coc 15-17 minute la foc iute pana se rumenesc putin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri aperitiv cu sunca si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

jolygina 1

12.09.2011, 09:10

super prezentare

MotanLaOale 1

12.09.2011, 10:23

bine arata

MIUTA 1

13.09.2011, 13:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi prajiti si ceapa verde