Rulouri aperitiv din dovlecel verde

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2016 | 783 vizualizari

 

O metoda geniala de a prepara dovleceii! Sunt gustosi si nu se fac greu deloc! Va puteti juca cu ingredientele: in umplutura puteti pune marar, rosii, patrunjel sau ce va mai place! Sunt tare bune!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel verde
  • 100-120g telemea de vaca sarata
  • 50g mozzarella
  • 1 bucatica ardei rosu
  • oregano
  • cascaval ras (ementaler am pus eu)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri aperitiv din dovlecel verde:

Pentru inceput spalam dovlecelul, il stergem si il taiem felii subtiri pe lungime.

Intr-o tigaie grill, asezam feliile de dovlecel si le frigem cateva minute pe o parte si alte cateva minute pe cealalta parte, apoi le punem intr-un bol/oala acoperite cu capac timp de 5-10 minute atat cat pregatim umplutura.

Branza telemea o maruntim cu o furculita si peste adaugam ardeiul rosu taiat cubulete si mozzarella rasa (daca aveti mozzarella proaspata, o maruntiti cu furculita, impreuna cu telemeaua).

Luam cate o felie de dovlecel din oala cu capac, presaram putin oregano si asezam la un capat cate o lingura din umplutura, apoi rulam usor, pana obtinem un rulou frumos umplut cu braza :D

Asezam rulourile obtinute intr-o tava tapetata cu hartie de copt si presaram deasupra cascaval ras.

Dam la cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute, in fuctie de cuptorul fiecaruia!

Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri aperitiv din dovlecel verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (7)

Gherca Daniela 1

10.08.2016, 08:58

Va multumesc tare mult, chiar sunt foarte gustoase!

Rocsi 1

10.08.2016, 11:07

Super!

mirela0911 1

14.08.2016, 10:36

Super bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Drob mixt (vita si pui)