Rulouri cu mere - de post

de Georgiana78 in Dulciuri, 20 Noi 2012 | 3020 vizualizari

 

Un dulce de post daca sunteti in criza de timp, gustos si mult mai sanatos decat cel cumparat de la patiserie!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta
  • 1 kg mere curatate si date pe razatoarea mare
  • 150-200 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • ulei pentru uns foile
  • scortisoara si zahar pudra pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu mere - de post:

- merele se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat (si putina scortisoara daca va place) si se calesc putin pana mai scade din zeama


- se ung 2-3 foi placinta cu ulei intre ele, se aseaza 2-3 linguri compozitie de mere pe o latura a foilor si se ruleaza, iar ruloul obtinut se aseaza in tava de aragaz


- se procedeaza la fel cu toate foile pana se termina (eu am obtinut 5 rulouri)


- se ung pe deasupra rulourile cu putin ulei sau margarina si se dau la cuptor pt 25-30 min.


- cand le-am scos din cuptor le acoperim cu un prosop umezit bine cu apa si se lasa asa pana se racesc si foile sunt putin umede si moi


- se pudreaza cu zahar si scortisoara


Minunate!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu mere - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Georgiana78 1

23.11.2012, 10:40

Multumesc Dia....si spor daca te apuci de treaba....!

andreea_angelo 1

25.11.2012, 14:28

Georgiana78 1

26.11.2012, 11:53

andreea_angelo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Clatite cu ricotta si ton
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

la 15:40

Bulion

de Lau 9

la 13:00

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere - Apple pie