Rulouri cu spanac si branza feta

de Toamna07 in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2012 | 2425 vizualizari

 

Este o reteta marocana din cartea de bucate - Bucataria Lumii- Gordon Ramsay .

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi pentru placinta
  • 200 gr. frunze de spanac spalate si uscate
  • 250 gr.de branza feta
  • 1 ou mare,batut
  • marar si patrunjel
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare de mare si piper
  • 150 gr. de unt topit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu spanac si branza feta:

Mod de preparare:

Intr-o tigaie incingem uleiul si adaugam spanacul si lasam pana se inmoaie.Se scoate intr-o strecuratoare ,se apasa cu o lingura sa indepartam zeama in exces si se usuca cu hartie-prosop.Tocam marunt spanacul si il punem intr-un bol mare .

Preincalzim cuptorul la 200 de grade.Sfaramam branza feta peste spanac si adaugam oul,verdeturile tocate,sare si piper .

Lucram cu cate doua foi odata ,pastrandu-le pe celelalte acoperite cu un servet de bucatarie ,pentru a nu se usca. Ungem cu unt topit prima foaie si apoi o punem si pe a doua peste prima si ungem. Taiem foile pe lung ,in doua,punem o lingura de umplutura de branza feta si spanac la capatul dreptunghiului de aluat ,lasam o margine de 2 cm. pe ambele parti.Rulam aluatul peste umplutura cat sa o inchidem,apoi pliati ambele capete si continuati sa rulati,ca si cum ati face o tigareta. Repetati procesul cu celelalte foi.



Dati rulourile la cuptor 20-30 de minute ,pana cand devin fragede si rumene.



Sfat : Nu frecati , ca mine, branza cu spanacul , amestecati lejer cele doua ingrediente .

Optional am folosit seminte de susan dupa ce am uns rulourile cu galbenus batut.



Bune-bune!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu spanac si branza feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mamaieelena 1

08.05.2012, 19:49

Rocsi 1

08.05.2012, 21:10

jolygina 1

14.05.2012, 20:16

delicioase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu dulceata de lapte

ieri la 21:35

Dulceata (chutney) cu pere si condimente

ieri la 20:40

Salata de boeuf

de Oana 9

ieri la 17:41

Aperitive pentru masa de Craciun sau Revelion

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Sufle de urzici