Rulouri cu sunca si mozzarella

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 20 Oct 2015 | 1175 vizualizari

 

Aceste rulouri sunt grozave de luat la pachet la scoala, servici sau cand faceti o drumetie. Sunt economice, se fac usor dar la fel de usor se mananca.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
    • 500 gr faina
    • 7 gr drojdie uscata
    • 300 ml apa minerala calduta
    • 3 linguri ulei
    • sare
    • 1 lingurita zahar
    Pentru umplutura:
    • 5 felii muschiulet de porc (sau ce alta sunca va mai place)
    • 150 gr mozzarella
    • 100 gr cascaval
    • 3 linguri pasata de rosii
    • sare
    • piper
    • 1 ou
Portii: 18
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu sunca si mozzarella:

Aluatul:

Cernem faina intr-un bol, punem sarea, zaharul si drojdia uscata.

Amestecam, apoi turnam apa minerala treptat pana obtinem un aluat omogen si elastic.

La final incorporam uleiul.

Acoperim aluatul si il lasam sa dospeasca circa 40 de minute, la loc ferit de curent.


Umplutura:

Feliile de muschiulet le facem cubulete mici, la fel si mozzarella.

Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

Dupa ce aluatul a dospit, presaram faina pe masa de lucru si il rasturnam acolo.

Intindem o foaie dreptunghiulara, potrivit de groasa. Puteti sa il taiati in doua si sa intindeti doua foi mai mici.

Amestecam pasata de rosii cu un praf de sare si putin piper, iar cu aceasta ungem foaia de aluat.

Presaram muschiul, mozzarella si cascavalul ras.


Rulam strans, apoi cu un cutit bine ascutit, taiem rulourile, cam de 2 cm grosime.

Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, batem spuma oul si cu un pensonas le ungem.


La introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana se rumenesc si sunt coapte.


Cand sunt gata le scoatem si le acoperim fierbinti, cu 2-3 prosoape groase, pentru a se pastra fragede.



Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu sunca si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

mirela0911 1

21.10.2015, 12:44

Ce frumoase-s!

Rocsi 1

23.10.2015, 19:24

Multumesc Catalina

Rocsi 1

23.10.2015, 19:24

Multumesc Mirela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine cu ou si cascaval